2777
2789
عنوان

من یه دختر ایده آل بودم ولی اشتباه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 21 پست
🙂🩷مرسی ازت نیاز داشتم به شنیدنش

گل قشنگم تو این مورد میتونم تا یە ساعت دیگە تایپ کنم

ولی همینو میگم بە خودت و شخصیتت و‌استقلالت افتخار کن و از این ببعد تو انتخابت دقت بیشتری کن،کسی کە شخصیت مستقل تورو بیشتر برجستە کنە بهت افتخار کنە و بالاترت بکشە

نە اینکە پشیمون بشی از کارات

اشتباه نکن 

من از حقوق خودم خرج زندگی کردم

ن تنها تشکر نکرد بلکه هر روز مدعی تره کا تو چیکار کردی

اشتباهه خواهر مردا ظرفیت ندارن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایرادی به شما و طرز تربیت شما نمی بینم، منم مثل شما تربیت شدم و خداروشکر دارای زندگی موفقی هستم

شما همین روش رو ادامه بده، قرار نیست حضور یک ادم اشتباه، تاثیر رو کل زندگی شما در گذشته و اینده بزاره

همونطور که همیشه قوی بودین، بازم قوی باشید.

من مطمعنم بهترین ها برای دخترانی مثل شما پیش خواهد اومد.

لطفا گول جملاتی رو نخوردید که میکن بزار برات خرج کنه تا قدرتو بدونه

یک انسان قوی نیاز نداره کسی براش خرج کنه

کسی که در کنار شما قرار می گیره باید همه این خوبی های شما رو به عنوان یک دختر یا زن قوی بشناسه و قدردانتون باشه.

نذارید شما رو مثل خیلی از زن ها ضعیف کنند. شما مصرف کننده بار نیومدید، شما می تونید مدیر باشید، مدبر باشید، می تونید هزاران کاری که خیلی از مردها و زن ها عاجزند از انجامش، به راحتی انجام دهید.

قوی بودن، نقطه قوت شماست.

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

تاپیکهای دختر گرانبها رو بخون از اول

@دختر_گرانبها     

و به سایتش هم سر بزن وبسایت dgbaha.com 

خیلی کمکت میکنه که در عین مستقل بودن، زنانگیت رو هم حفظ کنی و ارزشت هم حفظ بشه

اینجا راهنماییها صفر و صدی هست، تعادل باید داشت

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /