2777
2789

تجربه سی و دوسه ساله عمر من میگ توی دنیا همممممممممه چیز برمیگرده ب ذات آدما 

کسی ک ذاتش درست باشه مسلما رفتار صحیح رو از هرکسی بهتر بلده 

بعداز اون هم احترام طرفه ک باید خودش حفظش کنه ک دیگران هم مجاب ب رعایتش بشن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربه سی و دوسه ساله عمر من میگ توی دنیا همممممممممه چیز برمیگرده ب ذات آدما کسی ک ذاتش درست باشه مس ...

تربیت 

بنظر من بچه رو هرطور تربیت کنی،هرچی یادش بدی همون میشه 

👏🏻👏🏻موافق بودم بشدت والا اینا رو دیدم از ازدواج ترسیدم

بد انتخاب کردن

میگن نه

ولی نگاشون کن

همشون یه ایرادی توی شناختشون بوده

یا سنشون کم بوده

یا دوره شناختشون کوتاه بوده

یا یه چیزایی دیدن نادیده گرفتن گفتن بعد ازدواج درست میشه

یه سوتی از جانب خود فرد باعث این شده

امکان نداره کسی که دست بزن داره رو ببینی و نشونه هاشو نبینی

امکان نداره مثلا تو خیابون یکی جلو ماشینش زد تو ترمز پیاده نشه بره پایین دعوا کنه

خشونتای شدید

مشت کوبیدن به در و دیوار

و...

حتی هول دادن

اینا رو تا یه جایی میتونن کنترل کنن، باقیش از دستشون در میره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رفتار اونا باهم خوب باشن دعوا نداشته باشن خانواده ارومی باشن چی

شنیدم میگن پسرا رفتارشون با زنهاشون مثل رفتار پدرشون با مادرشون میشه .

شوهر خودم کپی باباشه 

پدرش سرد و کم حرف و از زنش انگار سیر بود 

شوهر منم همونه سردیشون ذاتیه

راس میگی اینم هست از بعضی رفتارها میشه فهمید

ببین یه جای مهمش پشت فرمونه

فقط ببین چجوری طرف رانندگی میکنه

نمیدونم کدوم شهری ولی توی شلوغی تهران، پشت فرمون نشستن کاملا میتونه شخصیت یه فرد رو نشونت بده

من همسرم ورزشکاره

بعد یه سری دوران دوستی یکی اومد از پشت کوبید تو ماشین ما 

تقریبا صندوق رو جمع کرد انقدر با سرعت میومد

بعد یارو پیاده شد اومد پایین، شروع کرد داد و بیداد و ادا در اوردن گه دست پیش بگیره

همسر من اول نشست گفت آروم شدی حرف میزنیم،مقصر تویی، من که چیزی بهت نگفتم

باز یارو شروع کرد فحش دادن، یه فحش بدی به همسرم داد

همسرم پیاده شد فقط وایساد جلوش گفت اگر بخوام حرفی بزنم یا کاری کنم هم تو پشیمون میشی هم من

طرفو نشوند تو ماشینش درو بست صبر کردیم تا افسر بیاد

یه کلمه نادرست هم نگفت بهش حتی

چه برسه بخواد قلدری کنه

بعد یه سریا میگن ما شوهر غیرتی میخوایم که بره واسمون دعوا کنه

اوکی واست دعوا هم بکنه یه سمت اتیش تند غیرتش دامن خودتو میگیره، روزی طبق خواسته‌ش رفتار نکنی همون کتک هایی که تو خیابون به دیگران میزنه رو میاد روی تو پیاده میکنه که چرا ازش حرف شنوی نکردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی