2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد خواهش میکنم🙏🏻فقط یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 131 پست
از دیشب ی لقمه نون دهنم نزاشتم دارم میلرزم امقد حالم بده فقط دارم اشک میریزم

عزیزدلمم🥲بلند شو یچی بخور بعدم بشین یه فیلمو سریال بیین زنگ میزنه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ارهه😭😭😭 ترو خداا وعدشو نمیتونی امروز بهم زنگ میزنه من امروز بهش پیام بدم فقط بگو پیام بدم بهش یا ...

پیام نده
خودش میاد
وعده اش یک میشنوم احتمالا یک هفته یا یک ماهه فقط تو پیام نباید بده در هرصورتی بدی ام میرینه بهت همین

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو هفته یا دوماهبله

دقیقااااا از ۳ تا حس ششمی پرسیدم ودقیقاااااااا همتون گفتید دوهفته یا دوماه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲یادم باش دیدمش تگت کنم ❤️🤍

بنظرت بهم میرسیم؟

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بله

میشه بگی من تمدید میشم؟

ازمونی که دادم قبول میشم؟

اسمم لعیا

با چجور ادمی ازدواج میکنم؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

میشه بگی من تمدید میشم؟ازمونی که دادم قبول میشم؟اسمم لعیابا چجور ادمی ازدواج میکنم؟

بله بله با ادم چشم و ابرو مشکی و پولدار 

بله بله با ادم چشم و ابرو مشکی و پولدار

ممنونم

چه زمانی؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

ماه تولد یا اول اسممبرگشت داریمحسش

شمارو قبلا گفتم این سوالو یادمه ولی اگ نگفتم بهمن یا شهریور حرف اول اسم میم یا الف و خیر

پیام ندهخودش میادوعده اش یک میشنوم احتمالا یک هفته یا یک ماهه فقط تو پیام نباید بده در هرصورتی بدی ا ...

😂😂مرسی ک اینطوری گفتی فداتشم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

تو سی سالگی

۵ سال دیگه😑😂

مرسی عزیزم