2777
2789
عنوان

خانما طلاق بگیرم یا نه چه غلطی بکنم خونه بابامم جهنمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 25 پست

نگاه کن من نمیگم بساز با معتادیش ولی الکی هم زندگیتو نابود نکن وقتی جایی نداری ،،چون میدونی چن وقت دیگه که طلاق گرفتی و رفتی خونه بابات برای همیشه و زندگیتو جهنم مردن بلز مجبوری ب ی ادم پدرسگ دیگه جواب بله بگی فقط برا اینکه از اون زندگی خلاص بشی ،،،من خواهر خودم مثل شما بود با این تقاوت که اون ی بچه هم داشت و زندگیش بدتر بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقداجیتومیفهمم اجی چراروزگاربامانساخت چرابادلمون راه نیومد😭😭چراااااااااااا

ببین اون با ی بچه اومد خونه پدرم ولی هر روز درگیری داشتن چون بچش اذیت میکرد ،مجبور شد زن یکی دیگه بشه که از قضا اونم بچشو نمیخاست ،برا همین میگم طلاقو بزارید اخر وقت چیز بهتری در انتظارتون نیس عزیزای دلم 

قبول شد؟

دیگه نرفتم ولی احتمالا قبول شده چون شاگرد زرنگه کلاس بود لیسانس با ۱۹قبول شده بود اگه اشتباه نکنم ..

یکی دیگه از اشناهامون طلاق گرفت نشست درس خوند وکالت قبول شد الان دیگه خودش میخا دفتر بزنه