2777
2789
بچه ها اگه ب جاری توی اینستا درخواست دنبال کردن بدی و بعد سه روز هیچ خبری نشه از تاییدو اینا چیکار م ...

هروقت دیدمش بهش میگم راستی تو اینستا بهت درخواست دادم حتما ندیده چون مثلا من جدیدا هفته ای یبار اینستا چک میکنم همه کمرنگ شدن اونجا

هروقت دیدمش بهش میگم راستی تو اینستا بهت درخواست دادم حتما ندیده چون مثلا من جدیدا هفته ای یبار اینس ...

اخه تا جاییکه میدونم تو اینستا زیاد میره 

هیچی نگفتمو هیچکاری نکردم 

چند ماهم ازش گذشته یدفعه ای دیروز یاد این قضیه افتادم 

خوشم نیومد از کارش

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه تا جاییکه میدونم تو اینستا زیاد میره هیچی نگفتمو هیچکاری نکردم چند ماهم ازش گذشته یدفعه ای دیروز ...

معمولا ادما درخواست فالوشون دیر ب دیر چک میکنن

من ماه به ماهم چک نمیکنم 

خواهر برادرامم همینجور

اصلا به دل نگیر اگه بهش گفتی و گفت نمیخواستم اونجا فکرت درست بوده ولی الان نه،اجازه نده چیزای مسخره از هم متنفر یا دورتون کنه

معمولا ادما درخواست فالوشون دیر ب دیر چک میکننمن ماه به ماهم چک نمیکنم خواهر برادرامم همینجوراصلا به ...

اوهوم 

اخه من خودم با اینکه کم میرم تو اینستا تا نتمو روشن میکنم با اینکه فیلشکنم خاموشه، 

تو اعلان گوشیم میزنه فلانی درخواست داده بالای گوشیم میبینمش زود

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

معمولا ادما درخواست فالوشون دیر ب دیر چک میکننمن ماه به ماهم چک نمیکنم خواهر برادرامم همینجوراصلا به ...

ممنون جواب دادی