2777
2789

همین الان بی بی زدم هاله نسبتا پررنگ انداخت 

حالا نمیدونم چجوری به همسرم خبر بدم الان سر کاره 

ولی خودش از من پیگیر تره دیروز هی میگفت برو بی بی چک بزن گفتم بزار فردا 

امروز بیاد خونه سریع میپرسه زدی یا نه 

اما نمیدونم چجوری خبرشو بدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جوراب، بزار تو یه جعبه بده بهش 

یا یهو از در اومد بیبی چک و نشون بده بگو بابا شدنت مبارککک

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

چه علایمی داشتی و چندروز عقب انداختی؟

ببین من همیشه پریودام چند روزی جلو میوفته تو هر ماه 

ماه قبلی ۱۶ ام شده بودم 

این ماه از ۱۲ ام منتظر بودم 

ولی هیچ علائمی به جز ترشحات نداشتم 

امروز دقیقا میشه موعد ماه قبلیم دیگه شک کردم و تست زدم

😩😩😩عن بازی بلاگرا

منم از اونا یاد گرفتم 😂😂😂

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

یه بیبی چک دیگه چند روز دیگه امتحان کن بعد بگوبه شوهرت بگو منفی شد این یکیب خانواده و فک فامیلم چیزی ...

اره به مامانم ک نگم میترکم🤣

بزارم ازمایش بدم بعد بگم نه 

وای دختر چه طاقتی داری برو بزن من هنوز نسبت به ماه قبل تاخیر ندارم اما چون همیشه چند روز جلو میندازم ...

من چون قبلنا تاخیر زیاد داشتم جدی نگرفتم

اما الان یکم ترسیدم...

بیبی چک هم ندارم

یه پسر ۳ساله هم دارم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...