2777
2789

یه سری بردم یک ماه پیش سینش خس خس داشت و عفونت گوش ازبترو داد خوب شد . الانم از دکتر دارم میام دیشت تب زیاد داشت و یکم بینیش گرفته . دوباره دکتر ازیترو داده . میشه تبش منشا ویروسی داشته بباشه و خودش خوب بشه یا حتما ازیترو رو بدم بهش . 

از اینهمه انتی بیوتیکم خوشم نمیاد اخه🥺😥😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما زیاد از خونه بچه رو بیرون میبری

این فصل انواع ویروس ها توی جمع های خانوادگی و مهمونی ها هست 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

حتما زیاد از خونه بچه رو بیرون میبریاین فصل انواع ویروس ها توی جمع های خانوادگی و مهمونی ها هست

ن والا فقط خونه مامانم و مامانش میریم . جایی نمیرم کسی ام مریض نبوده اخه بگم گرفته ازش

پسر منم این چند وقت همش مریض بوده همش دارو،ناشکری نمیکنم ولی خیلی سخته بچه ت رو مریض ببینی، منم مدام بهش شربت ضد سرفه و ضد یبوست دادم و همش اسپری بینی تو دستمه

براش بخور سرد روشن کن خیلی براش خوبه هوا رو تمیز میکنه از ویروس و باکتری و کمک میکنه بچه بهتر و راحت تر نفس بکشه و برا ریه خیلی خوبه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
چرک خشک کن میدید؟

نه فقط یکبار،تب اگر عفونی باشه نیاز به آنتی بیوتیک داره اگر نه که فقط باید دوره ش بگذره

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖