2777
2789
عنوان

تروماهای دوران بچگی💔🗿

128 بازدید | 23 پست

من تازه به سن تکلیف رسیده بودم مامانم رفته بود با سلیقه خودش یه مانتوی گشاد داغون سم برام خریده بود منم تا چنددددسال اونو میپوشیدم همه جا 🥲😐

اللن داشتم به مامانم تعریف میکردم گفت برو گمشو تو اتاق درستو بخون باز تو بیکار شدی داری چرت میگی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂واکنش مامانت

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

این اتفاق همیشه امکان داره رخ بده 

مثلا چند سال دیگه این لگ و مانتو چسبانا مورد تمسخر قرار میگیره 

از ماتریکس خارج شو 

مامانت کمی حق داره 

قرار نیست هر کی هر چی گفت باعث توقف و ماندن ما شه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
حالا من تا دبیرستان با تیشرت بیرون میزدملاغرم بودم مثل چوب شورلعنتیییییی چجور خجالت نمیکشیدم؟حالا ا ...

وای ارهه😁

منم از اون تیشرت گنده ها میپوشیدم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اینو فعلا نباید بهش میگفتی الان جواب نمیده بعدازدواج شاید کمی تاثیر بزاره 😄

میگه اونموقع همه اونجوری بودن اخه کجا همه اونجوری بودن همکلاسیامو میدیدم چقد خوشتیپ میگشتن بعد بچه های الانو با اونموقع خودم مقایسه میکنم چقد سم بودم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

حالا من تا دبیرستان با تیشرت بیرون میزدملاغرم بودم مثل چوب شورلعنتیییییی چجور خجالت نمیکشیدم؟حالا ا ...

من خوبه زود شوهرم دادن تو محیط محدود ودختر شهید بودم اونقد تو محدودیت بودم ولی همیشه موهام دم اسبی میبسم با تیشرت بیرون بودم قدمم بلند بود

این اتفاق همیشه امکان داره رخ بده مثلا چند سال دیگه این لگ و مانتو چسبانا مورد تمسخر قرار میگیره از ...

نه من میگم چرا مامانم منو با خودش نبرد به انتخاب خودم مانتو بگیرم؟؟ از مدرسه اومدم دیدم یه مانتو با رنگ و سلیقه خودش گرفته آویزون کرده تو چوب لباسی 

نه من میگم چرا مامانم منو با خودش نبرد به انتخاب خودم مانتو بگیرم؟؟ از مدرسه اومدم دیدم یه مانتو با ...

چه اشکال داره 

دیدت رو عوض کن 

مادرت با دل خوش رفته خریده 

تو ذوقش نزن 

بچه اش بودی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم