2777
2789
عنوان

بنظرتون بیمار سالمندی که چندین ساله توبستر بیماریه چرا نمیمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کاربرا میریزن سرت میخورنت ولی من بهت حق میدم انقدر خسته باشی. ۹ سال واقعا زمان زیادیه. مراقبت ا ...

یعنی انگار طرف نمیتونه حتی از خستگیش حرفی بزنه ، در حالی که اگر هر کدوم از ما جای استارتر بودیم ، معلوم نبود چه واکنشی نشون می‌دادیم؟ و آیا واقعا 9 سال تحمل میکردیم؟ 

والا میترسم من زودتر ازاون بمیرم روی خوشی نبینم

از خدا میخوام بهت قوت و صبر و تحمل بیشتری عطا کنه و کمکت کنه.

میتونید مثلا هر هفته یک فرد رو برای نظافت بیارید تا خونه تون رو تمیز کنه؟ 

از خدا میخوام بهت قوت و صبر و تحمل بیشتری عطا کنه و کمکت کنه.میتونید مثلا هر هفته یک فرد رو برای نظا ...

شوهر گور به گورم شدم حاضرنیست پولی بابت این چیزا بده وقتی من نوکر بی جیره ومواجب هستم چه نیازی به کارگر 

شوهر گور به گورم شدم حاضرنیست پولی بابت این چیزا بده وقتی من نوکر بی جیره ومواجب هستم چه نیازی به کا ...

با آرامش باهاش حرف بزن. 

بگو من از این به بعد نیاز دارم هفته ای یک مرتبه یکی بیاد کمکم کنه ، نمیتونم تنها ادامه بدم.

یا هر مدلی که خودت بهتر میدونی ، یجوری با همسرت حرف بزن تا کمک داشته باشی. 

والا میترسم من زودتر ازاون بمیرم روی خوشی نبینم

ماتو فامیلمون همچین شرایطی داشتیم که ده سال طول کشید ولی اوناخانوادگی باهم همکاری داشتن به عهده یه نفرنبود ولی مطمئن باشید همین زحمات شفاعت شمارو اون دنیاخواهدکرد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش