2777
2789
عنوان

روز اول الویت بودن خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
توی رژیم هم زیاده رویش اذیت میکنه طبق تجربه شخصی میگم، بازم هرجور خودتون صلاح میدونین

میدونم ولی کلا توی رژیم مشکل سردی نمیاره درسته زیادش معده رو اذیت میکنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه فردای من+ بدرقه شوهرم  با آیت الکرسی 

شستن صورت مسواک زدن شانه زدن مو بستن گوجه ای مو خوردن صبحانهو چای با دخترم . یکساعت پیاده روی ‌ .ماسک صورت تخم مرغ .حمام .ماسک مووخشک کردن موهام .آرایش کردن.خواندن سوره واقعه و آیت الکرسی . وحدیث کسا.کپسول عفونت .نظافت2ساعت صبح  پختن ناهار و شام.شکرگزاری . بیرون رفتن با دخترم . این تااینجا

امروز صورت شوهرمو دیدم خیلی خسته بود خیلی . من می‌دونم خستس مشکلاتشم زیادن  اینقدر زیادن ک  حتی ب من نمیگ . من می‌دونم غرورشو شکونده برااین قرض گرفتنا و بجایی دوزندگی خودمون خرج کردع اون عاشق منو دخترمونه ازامروز با شکاکیتم اذیتش نمیکنم نمیخام غربزنم دیگ از صب میزنم بیرون و خودمو مشغول میکنم فقط پیامش میدم ک دیگ اذیت نشه میخام  ی زن آروم باشم . خداروخوش نمیاد چیزی ندیدم اذیتش کنم  دیگ قول میدم اذیتش نکنم میخام برقصم بخندم دیگ دنیا ارزش غصه ندارع میخام زندگیم رو شادگانم  دیگ بماند ب یادگار  همیشه میخونمش 

برنامه امروزم من ۱۸م:

بدرقه شوهرم با آیت الکرسی .خواندن سوره یس .سوره واقعه

شستن صورت مسواک شانه زدن مو درست کردن صبحانه دخترم.ورزش ۳۰دقیقع با رژیم تا۱۲هیچی نخورم خودم.ماسک لایه بردار صورت .رسیدگی ب ناخن  خوردن ویتامین ای و فیفول.مولتی ویتامین ب دخترم . شستن پرده حال شامپو فرش. گردگیری و پاک کردن پنجره هاو درب .پاک کردن زمین.  نظافت خونه ۲ساعت .حمام و شیو بدن آرایش ماسک مو و سشوارلاک   لباس خوشگل . زنگ ب شوهرم نزنم تا۱۲طهر  این تااینجا