2777
2789

من یه خواهر دارم کلاس دوم هست از وقتی رفت خونه ی عمه ام یه روز مهمون موند از عالم و آدم میترسید آقا ما هر چی بهش می‌گفتیم چیشده هیچی نمی گفت فقط می‌گفت دخترعمه ام راجب جن صحبت کرد باهام دیدیم اینطوری نمیشه بردیمش مشاوره به مشاوره برگشت گفت عمه ام منو انداخت اتاق یه فیلم ترسناک گذاشت در اتاق رو قفل کرد تا من بترسم دیگه خونشون نرم حتی تو مدرسه به معلم هم همینو گفته 

فقط موندم تا حالا چرا به ما نگفته 

به نظرتون چیکار کنیم

از فامیل همچین انتظاری رو نداشتم من خواهرم سابقه ی تشنج داره چرا باید همچین کاری رو باهاش کنن

راسته میگن بچه هاتون رو حتی خونه ی فامیل درجه یک هم بزارین برن 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمه اتون دیوونه است؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من هيج وقت هيج وقت بچمو اعتماد نميكنم جايي بذارم خواهرم مامانم التماس ميكنن بيارش بمونه بيشمون تو برو دنبال كارات شايد ماهي ي بار ببرم ي ساعت با اينكه جونشون ب جون بچم بنده ولي اصلا اعتماد نميكنم ب كسي بزرگترين اشتباهه بجتو جايي بسباري 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
عمه اتون دیوونه است؟

بخدا نمی‌دونم چرا همچین کاری رو کرده من خواهرم الان آسایش روحی نداره 

فک کنم تهدیدش کرده به ما نگه

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

خدا نبخشتش 

اونوقت ما برادر زاده هامون که میان پیشمون رو سرمون جا دارن 

اصلا چطوری دلش اومده با یه طفل معصوم این کارو کنه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن