2777
2789
نمی شه شکایت کنین؟

نه هیچ مدرکی نداریم 

خواهرم مشکلات قلبی و لکنت زبان گرفته از اون روز 

خواب هم نداره بمیرم براش 

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

کار عمه ات که افتضاح بوده درش شکی نیست

ولی خواهشا انتظار نداشته باشیم بقیه بچه های مارو دوست داشته باشن و به زور پذیرای اونا باشن

من خودم واقعا بچه هارو دوست ندارم البته اذیتشون نمیکنم ولی اصلا دلم نمیخواد کسی بچشون بذاره خونه من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عمت گاو شه

گاو که هست عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

عزیزم بچه ها ذهنشون یه کمی به موضوع پر وبال میده.

شاید با دختر عمه ش توی اتاق فیلم ترسناک دیدن.

خودش فکر کرده در قفله و تصورات بیشتر.

پسر من کلاس سومه بی نهایت هم بهش محبت میکنم و عاشقشم ولی یه وقتایی یه چیزایی تعریف میکنه که مامان تو اون روز که اینکارو کردی و اینجوری شد

میبینم از یه کار ساده من کلی برداشت بد کرده

من هيج وقت هيج وقت بچمو اعتماد نميكنم جايي بذارم خواهرم مامانم التماس ميكنن بيارش بمونه بيشمون تو بر ...

بهترین کارو میکنید

خدا نبخشتش اونوقت ما برادر زاده هامون که میان پیشمون رو سرمون جا دارن اصلا چطوری دلش اومده با یه طفل ...

بخدا نمی‌دونم باور من خواهرم از اون روز مشکل قلبی و لکنت زبان گرفته حتی میخواد سرویس بهداشتی بره ما باید پشت در بمونیم از همه چی میترسه

به مشاوره گفته من گریه کردم قلبم درد کرد عمه ام در اتاق رو باز کرد

مادر شوهر منم چیزای ترسناکی در باره ی داعش پیش بچه ام گفته بود مام به زور از زیر زبونش کشیدیم گفت مادر بزرگ گفته داعش سر میبرن سر رو پرت میدن آسمون با طناب اعدام میکنن بچه ام دستشویی هم میرفت در رو باز میکرد میدویید   وقتی هم به مادر شوهرم گفتیم حاشا کرد بعدش گفت خودش پرسیده😑

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
نه شهادت هم بده بازم مدرکی نداریم شاهد کافی نیست

عجب

اگر مطمئنی نمی شه شکایت زنگ بزنین بشورینش

به هر آبروییم داره که دوست داره حفظش کنه؛به بقیه فامیلام بشانسونیدش تا کسی بچشو نذاره خدنه این دیوانه

کار عمه ات که افتضاح بوده درش شکی نیستولی خواهشا انتظار نداشته باشیم بقیه بچه های مارو دوست داشته با ...

درسته عزیزم ولی میتونست بگه بچه تون رو بیارید ببرید من خواهرم تو خونه تنها بود گفت برم یه روز بمونم با دختر عمه هام بازی منم نمی‌دونستم همچین بلایی سرش میارن

عزیزم بچه ها ذهنشون یه کمی به موضوع پر وبال میده.شاید با دختر عمه ش توی اتاق فیلم ترسناک دیدن.خودش ف ...

آخه عزیزم از اون روز لکنت زبان و درد قلب گرفته و میگه عمرا خونه ی عمه ام برم