2777
2789
عنوان

بنظرتون برم اداره کار شکایت کنم

77 بازدید | 15 پست

من ۷ ماه بود یه جا کار می‌کردم اون همکارم ک سنش ازمن بیشتر بود ازم بیگاری می‌کشید کاری انجام نمی‌داد مینداخت گردن من چون قدیمی بود مسول باهاش کاری نداشت اصلا مسول دفتر نمیومد بعد حقوق کم بدون بیمه اونم کلی عقب می‌افتاد همش باید یادآوری می‌کردم آخر خسته شدم دراومدم 

بعد الان حقوق آذر ماه منو نمیدن سفته رو هم نگه داشتن الکی میگه خسارت زدی به شرکت چیکار کنم برم اداره کار شکایت کنم 

آخه ۳ تومن حقوق اونم ۶ ساعت کار بدونه بیمه

اگر برات بیمه رد میکرد میشد بری شکایت کنی

اما چون بیمه رد نکرده دستت جایی بند نمیشه

با این حال یه سر برو ضرر نداره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صد درصد برو شکایت کن هم سفته گرفته هم زیر حقوق کار بهت داده همه رو بهت برمیگردونن

اداره کار خیلی طرفدار کارمندا و کارگراست برو گوششونو بپیچون

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
اگر برات بیمه رد میکرد میشد بری شکایت کنیاما چون بیمه رد نکرده دستت جایی بند نمیشهبا این حال یه سر ب ...

اتفاقا چون بیمه رد نکرده برای یارو مدیر شرکت ی جریمه ی سنگین میبرن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

جدی؟

نمیدونستم

خب منم گفتم بره بپرسه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اگر برات بیمه رد میکرد میشد بری شکایت کنیاما چون بیمه رد نکرده دستت جایی بند نمیشهبا این حال یه سر ب ...

من شاهد دارم اونجا دیده اومدم رفتم کار کردم دختره کثافت سلیطه به مسول یاد داده حقوق منو ندن

آخه یکی از آشناهامونو اخراج کردن بعد نزدیک 3 سال کار کردن

شکایت کرد اما شکایتش راه به جایی نبرد بنده ی خدا

من شاهد دارم اونجا دیده اومدم رفتم کار کردم دختره کثافت سلیطه به مسول یاد داده حقوق منو ندن

خدا ازشون نگذره

اگر همون جندرغازتو میداد دستکم دلت خون نمیشد

آخه یکی از آشناهامونو اخراج کردن بعد نزدیک 3 سال کار کردنشکایت کرد اما شکایتش راه به جایی نبرد بنده ...

باید پیگیر باشه بعد دلیل اخراجش و اینا هم اگه ناحق باشه بازم جریمه میکنن یارو رو

خیلیا شکایت نمیکنن یا دنبالش نمیرن وگرنه اداره کار حتی شرکتای بزرگو هم گوششونو میپیچونه

من اون پولو میگیرم خرج سگ گربه میکنم ولی نمیزارم مفت بخورن

آفرین

خدا کمکت کنه

باید پیگیر باشه بعد دلیل اخراجش و اینا هم اگه ناحق باشه بازم جریمه میکنن یارو روخیلیا شکایت نمیکنن ی ...

خدا از زبونت بشنوه

درخواستش یکبار رد شد

اعتراض زد الان رفته برای بررسی دوباره

چجوری دلشون میاد نون یه جوونی رو آجر کنن و حقشو ندن؟؟؟

خدا از زبونت بشنوهدرخواستش یکبار رد شداعتراض زد الان رفته برای بررسی دوبارهچجوری دلشون میاد نون یه ج ...

چون پر روان و متاسفانه ما فرهنگمون هم میگه که همش رضایت بدیم و ببخشیم که باعث میشه پر رو تر از قبل ادامه بدن کارای غیرقانونیشون رو😑

زمانی که ارایشگر بودم میخواستم برم سه ماه دستیار وایسم پیش ی رنگکار معروف

زنه ی سفته ی ۲۰ میلیونی میگرفت که کلا گرفتن سفته غیرقانونیه علاوه بر اون قرارداد یکساله مینوشت و میگفت اگه زودتر بری میذارم اجرا و حتی نمیذاشت از اخر کار مدلا عکس بگیرم😐 خب اصلا دستیاری برای اینکه که عکس نمونه کار جمع کنی بعد جالبه حدود ۳۰ نفر همونجا دستیارش بودن همزمان رو ۱۰ تا مشتری کار میکردن اینم بالاسرشون دستور میداد موادو هم میبرد پشت کمدش مخلوط میکرد که کسی یادنگیره🤨

همه ی اون دستیارای بدبختم مظلوم تازه ورودیش هم ۵ میلیون بود! یعنی ادم پول بده برای ینفر دیگه کار کنه که طرف روز بهروز معروف تر شه به اسم دستیاری

درحالی که تو قانون اداره کار دستیار باید حقوق داشته باشه ولی هیچ کس شکایت هم نمیکرد