تو تاپیکای قبلی گفتم خیانت کرده یه سال بیشتر من میدونستم بابام نمیدونس که میدونم مامانم چن روز پیش فهمید بابام گف غلط کردم فلان فلان بار اولشم نیس مامانم دیروز حالش خیلی بد شد در حدی که شاید میخاس سکته کنه بابام به جا پشیمونی گفته که اخرش یه کاری میدی دستم بابام با من بدرفتاری نکرده همیشه هم همه چیز برام مهیا بوده گاهی اوقات از خودش میزنه که ما کم و کسری نداشته باشیم الانم مثل قبل رفتار میکنه ولی خب الان که با مامانم اینجوری رفتار میکنه من چیکار کنم نمیخام توروش نگا کنم از یه طرف نمیدونم اصن حق دارم یا نه میخام باهاش حرف بزنم اصن نمیدونم چی بگم تا چه حدی حق دارم /:
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اما توی خلوت برو پیش بابات گله کن که اینکارش روی آیندت اثر منفی میزاره هم برای ازدواج که تبدیل به یه زمینه منفی برات میشه و هم خودت غصه میخوری و دغدغت میشه این موضوع و نمی تونی روی درست تمرکز کنی از زمینه تحصیلی هم افت میکنی