2777
2789

تو تاپیکای قبلی گفتم خیانت کرده یه سال بیشتر من میدونستم بابام نمیدونس که میدونم مامانم چن روز پیش فهمید بابام گف غلط کردم فلان فلان بار اولشم نیس مامانم دیروز حالش خیلی بد شد در حدی که شاید میخاس سکته کنه بابام به جا پشیمونی گفته که اخرش یه کاری میدی دستم بابام با من بدرفتاری نکرده همیشه هم همه چیز برام مهیا بوده گاهی اوقات از خودش میزنه که ما کم و کسری نداشته باشیم الانم مثل قبل رفتار میکنه ولی خب الان که با مامانم اینجوری رفتار میکنه من چیکار کنم نمیخام توروش نگا کنم از یه طرف نمیدونم اصن حق دارم یا نه میخام باهاش حرف بزنم اصن نمیدونم چی بگم تا چه حدی حق دارم /:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نباید توی رابطشون دخالت کنی و خودت رو بد کنی 

اما توی خلوت برو پیش بابات گله کن که اینکارش روی آیندت اثر منفی میزاره هم برای ازدواج که تبدیل به یه زمینه منفی برات میشه و هم خودت غصه میخوری و دغدغت میشه این موضوع و نمی تونی روی درست تمرکز کنی از زمینه تحصیلی هم افت میکنی 

توبا بابات مثل قبل باش اونا خودشون حل میکنن من وشوهرم بارها بحث داشتیم وواقعا دوست ندارم بچه هام دخا ...

اخه مامانم امروز بهم گفت که به بابات بگو امروز مامان حالش خیلی بد شد اگه اتفاقی براش میفته من از تو میبینم چیکار کنم )))؛

منم داخل شرایط شما بودم تقریبا .نظر من این بوده:

به روی خودت نیار دخالت نکن حق پدر بر فرزند بسیار زیاده ایشون حق پدری رو بر شما به جا آورده اون دنیا جوابگوی حق ایشون باید باشید 

اخه مامانم امروز بهم گفت که به بابات بگو امروز مامان حالش خیلی بد شد اگه اتفاقی براش میفته من از تو ...

به نظرم اینجوری به بابات نگو

برو بگو مامان حالش بد شد من نگرانشم و چیکار کنیم اگه اتفاقی براش بیفته

از جمله من از چشم تو می بینم و تو مقصری استفاده نکن

به مامانت هم نگو اینجوری بهش گفتی