2777
2789
عنوان

دلم میخاد برم پایین و مادرشوهرمو خفه کنم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا اصلا سیاست نداشتم یعنی اهل دعوا اینا نبودم نه تیکه میپروندم ن کاری ب کسی داشتم انقد ک بهم تیکه زدن واعصابمو خورد کردن الان دارم یاد میگیرم از خودشون که با تیکه هر چی بهم میگن منم با تیکه جوابشونو بدم 

البته نتیجه کاراشون رو دیدن ،با اینکه به روی خودشون نیاوردن ،۱۰ روز بعد دامادشون دخترش رو به بدترین حالت ممکن کتک زده بود یه جورایی چاقو کشی کرده بود وآبرو شون رو برد ،الان ۳ تا از دخترانش بیوه آن ..ازبس بد ذاتن..بعدش عمم ناراحته که چرا بابام دیگه مثل قبل محلش نمی ده ..بابام ازش بدش اومده و دوسه بار ریده بهشون

بازم خاک برسرم ...دلم براشون می سوزه ..چند وقت پیش پمپشون خراب شده بود چند روز خونه ما بودن ..نهایت احترام رو گذاشتم ...با اینکه شوهرم زیاد حوصلشون رو نداشت چون پیر شدن و غرغرو ..من می‌گفتم پدرو مادران درست رفتار کن

در حد ۹ ماه

اوه مث ما. ماهم عید میریم پشت سرمم دیگ نگاه نمیکنم انقد بهم ظلم کردن فک کن در حد ج... نده اینا بهم میگفت بابام فوت شده بهش فحش میداد اینارو اصلا یادم نمیره خاهرشوهرمم گفتم

بازم خاک برسرم ...دلم براشون می سوزه ..چند وقت پیش پمپشون خراب شده بود چند روز خونه ما بودن ..نهایت ...

اره منم بازم دلم میسوزه از شوهرم چیزی میخان با این ک قهر بودیم شوهرم میومد میگفت براش بگیرم یا ن من میگفتم بگیر اشکال نداره، ولی اینا سایه منو با تیر میزنن