2777
2789
عنوان

دلم میخاد برم پایین و مادرشوهرمو خفه کنم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 41 پست
مادر شوهر من که عممه ،خیر سرشم حرف زدنی می گه عروسان بچه برادرمن ،حالم ازش بهم می خوره انقد که ایراد ...

اوه اوه خدا ب دادت برسه😐🤦🏻‍♀️بخدا من فقط از شوهر شانس اوردم وگرنه الان هفت طلاقه بودم🤣🤣حالا عید ازینجا میخایم بریم ماهی ی بارم نمیام اینجا الان دوران اونه بزار هرچی میخاد بگه منم دارم براش😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت طرفته؟

میگم سگه ..همین آبروی منو برده ،یه بار خونه مرتب بود پتوی دخترم تو پذیرایی بود زنگ زد به خواهر شوهرم که همیشه خونش نامرتبه ،بعد از اون خانوادش همیشه فکر می کنم خونم نامرتبه ازش بیزارم

همش رو مخن احمقا😑وای خدا مادر شوهر منم همینه

اره بخدا نمیدونم چرا از عروسا خوششون نمیاد با این هر چی میخان ب شوهرم میگن میره براشون انجام میده حتی بعضی اوقات با پول خودش چیزی میخره ولی منو دشمن خودشون میبینن😐

پوف بخدا جاری دیگم اصلا تحویلش نمیگیره، انقد خوبشو میگه ولی من اگ تا حالا طلاقمو نگرفته فقط بخاطر شو ...

منم از مادر شوهرم حرصم می گیره ولی نه در حد خفه کردن 😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

میگم سگه ..همین آبروی منو برده ،یه بار خونه مرتب بود پتوی دخترم تو پذیرایی بود زنگ زد به خواهر شوهرم ...

خاک تو سرسادش کنن ناراحت نشیا مثل شوهر من سادس  یادش بده تیر نزنه لشکر خودش

اوه اوه خدا ب دادت برسه😐🤦🏻‍♀️بخدا من فقط از شوهر شانس اوردم وگرنه الان هفت طلاقه بودم🤣🤣حالا عید ...

ما چند ماه پیش مادرشوهر مینا بودیم کلا حق رو به اونا می داد و می‌گفت تو عروسی باید لال شی ...مامانش نمی داشت من چیزی بخورم ...بهش می گفتم می گفت نترس از گشنگی نمی میری

ما چند ماه پیش مادرشوهر مینا بودیم کلا حق رو به اونا می داد و می‌گفت تو عروسی باید لال شی ...مامانش ...

وای 😐😐😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

خاک تو سرسادش کنن ناراحت نشیا مثل شوهر من سادس یادش بده تیر نزنه لشکر خودش

البته نمی دونم اعتقاد داری یانه چیز خورش کردن ..مرتیکه اوایل عاشق من بود ...چند جا بهم گفتن خوروندنش که مطیع اونا بشه

منم از مادر شوهرم حرصم می گیره ولی نه در حد خفه کردن 😡

نگا اینا یه قسمتی از بدیاش بود🤣🤣من پسر بزرگم از همسر سابق شوهرمه بعد ما بزرگش میکنیم هر روز دخالت میکرد ک تو بچه رو دعوا کردی، تو غذا ندادی، حتی به دستشویی رفتنش کار داشت الان پسرم چهار سالش تموم شدع میگه برای اینکه خودتونو راحت کنین به بچع یاد دادین خودش خودشو بشوره. فک کن در این حد بعد اخرین بار دیگه منم صبرم لبریز شد و جلوی فحشاش کم نیاوردم هر چی گفت ده برابر جواب دادم الان فقط جرعت داره به شوهرم بگه به خودم نمیگه😐