2777
2789
عنوان

متاهلم یکی بهم پیشنهاد داده شوهرم بفهمه😭 جمع‌ شین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازین آدمای غیرتی توره ، چند روز پیشم دیدمم سر ی مسئله ی کوچیک چقدرر عصبی شده ازش ترسیدم واقعا

اصلا عصبی که میشه هیچی نفهمه دیوونه میشه دست رو منم بلند کرده

𝙄 𝙨𝙪𝙛𝙛𝙚𝙧𝙚𝙙, 𝙄 𝙡𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙, 𝙄 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙜𝙚𝙙ᨐ𖦹.

کی شوهرش یا دوست شوهرش؟ هیچ کدوم منطقی نیست.

دوست شوهرم، آدمی که روش شده بهم این حرفو بزنه ازش کارای دیگه هم انتظار میره...

از هردو اون مرده دوست شوهرش و شوهرش که غیرتی و با یک حرف دست روش بلند میکنه

اصلا دارم دیوونه میشم، به خدا خیلی پشیمونم زود ازدواج کردم😭

از هردو اون مرده دوست شوهرش و شوهرش که غیرتی و با یک حرف دست روش بلند میکنه

ادم غیرتی دست روی زنش بلند نمیکنه. ایشون شکاکه. اینطوری که خانوم ابو تاب میده به قضیه و جو رو متشنج میکنه ادم معمولیم شک میکنه که چیزی باشه

اولا لازم نیست به شوهرت چیزی بگی بدتر میشه هرکس شوهر خودشو بهتر می‌شناسه شاید شوهرت روت حساستر بسه وبددل بشه .ولی باید دفعه دیگه به اون فرد محل نداری حتی سلام حتی نبینیش وگرنه همه چی سر خودت خراب میشه .

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
ادم غیرتی دست روی زنش بلند نمیکنه. ایشون شکاکه. اینطوری که خانوم ابو تاب میده به قضیه و جو رو متشنج ...

یکم شخصیتش مرزیه

انقدر عزت نفستو نیار پایین مرد مریض پره تو جامعه تو باید تقاصشو پس بدی؟هیچکس واسه یه انگل خودشو نابود نمیکنه مگه اینکه خودشو در سطح اون انگله ببینه پس بیخود ناراحت نباش بلاکش کن به شوهرتم نگو چون دعوا میشه با دوستش  اگه اتفاقی بیافته تو اون دعوا بدبختی پیش میاد  انگار هیچی نشده فک کن خواب دیدی 

اولا لازم نیست به شوهرت چیزی بگی بدتر میشه هرکس شوهر خودشو بهتر می‌شناسه شاید شوهرت روت حساستر بسه و ...

خودم ۲۴ سالمه همسرم ۳۵ . اصلا شخصیت از قبل و بعد ازدواج بعد از سال دوم خیلی عوض شده

این فقط نظر منه و مطمعنن درسته باید به همسرتون اطلاع بدین اگر فرداروز خدایی نکرده اتفاقی افتاد همسرت ...

نه خیلی کار خطرناکیه اگه عصبی بشه خواسته یا ناخواسته بلایی سر دوستش بیاد بدبخت میشه که تا آخر عمرش باید شوهرش تو دادگاه و اسی ترس از اینکه شوهرشو نندازن بالای دار چرا واقعا کاری کنه که بعدا پشیمونی بیاد دادگاه که نمیگه چون طرف به زنت پیشنهاد داده میبخشیمت فکر کنه هیچی نشده همین موضوعو الان تموم کنه خودشم فراموش کنه