2777
2789
عنوان

متولد هفتاد و چهار ام مجردم خیلی پیر شدم ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 36 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاهر دوستم متولد مرداد سال ۷۰ هست تازه خرداد ماه دوست پسرش میخاد بیاد عقد کنه اونم چه شووووهرررریییی

برای کسایی که خانواده اوپنی دارن و اهل معاشرت و رفیق  اینا هستن اره اون سنا اوکیه

ولی واسه کسی که دختر خونه هست و دوس پسر اینا نداره یکم فرق داره، اگ استارتر این مدلیا باشه که ازدواج سنتی میکنن و اینا اره سنش یکم داره میگذره

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
برای کسایی که خانواده اوپنی دارن و اهل معاشرت و رفیق اینا هستن اره اون سنا اوکیهولی واسه کسی که دخت ...

اتفافا دختر عمه من و دوست خاهرم خانواده مذهبی بودن 

فقط اینکه دوتاشون رفتن سرکار تو ی شهرر دیگ 

اونجا شوهر گیرشون اومد

اتفافا دختر عمه من و دوست خاهرم خانواده مذهبی بودن فقط اینکه دوتاشون رفتن سرکار تو ی شهرر دیگ اونجا ...

خب همون دیگه باید روابط زیاد داشته باشی

من خودمم تا یکی دو سال پیش نه سرکار میرفتم نه مهمونی جایی و همین وضعم بود و هیچکدوم از گزینه هایی هم که پیش میومد اصلا باب میلم نبود

ولی این دو سالی که سرکار میرم و اینا خیلی شرایط فرق کرده و موقعیتهای خوبی پیش میاد

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

من متولد ۷۲ ام منم مجرد بودم تا ۲۸ سالگی یه عمو دارم ۳۷ سالش بود ۳بارم ازدواح کرده بود البته دوبارش نامزد بود بعد وقتی من مجرد بودم مادربزرگم میگف حتی حاضرنیسم برا پسرم که ازدواح کرده یکیو همسن تو بگیرم باید براش دختر نهایت ۲۴ ۲۵ سال بگیرم یعنی آتیشم میزد یه بارم قبل شوهرم بایه گاوی نامزد کردم ۳۴سالش بود مامانش به مامانم گفته بود همه میگن چرا برا پسرت ۲۸ ساله گرفتی من خودمم موندم انکار دهن منو بستید🤦‍♀️ولی بعد همه اونا باشوهرم ازدواح کردم یکسال باهاش تفاوت سنی دارم اونم خیلی ازاین شرایط راضیه ومیگه بهترین انتخاب عمرم بودی 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)