2777
2789
عنوان

چقد افغانی زیاد شده 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من خیلیییی کمتر میبینم قبلا خیلی بیشتر بودن به نظرم کمتر شدن الحمدالله

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

دقیقا

ادم تو کشور خودش بین این همه افغانی احساس غربت میکنه

دوسال دیگه تعداد افغانیا تو ایران از خووووده ایرانیای بدبخت بیشتر میشع

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
یه بمب بندازی وسطشون و در بری😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

من تاحالا از نزدیک ندیدمشون قیافشون خیلی تابلوعه افغانین؟آخه ایرانیای چشم بادومی هم زیاد داریم که🤔

شوخی می‌کنی دیگه؟ کجا زندگی می‌کنی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
تازه متوجه شدی خواهر🥲ازبس بچه میزانماخودمون بچه اول ک نمیاریم اگرم بیاریم دیگه دومی رو نمیاریم ولی ...

پس چرا دوستای من بچه ندارن.نهایت یدونه 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

روز گذشته داخل سوپرمارکت بودم دو تا افغانی اومدن یکیشون اونیکی را صدا میزد روح الله افغانی به اسم رو ...

دوشنبه یکشنبه اینا اسماشونه

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.