2777
2789
برندما مثلا🙄🔪وای وای از این همه مهربونی نمیدونم چیکار کنم😔📿

😘😍🥰❤️❤️واقعا دختر گلی هستی 

حالا برگردیم به حرفای اصلی 

چه چاقوی قشنگی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
😘😍🥰❤️❤️واقعا دختر گلی هستی حالا برگردیم به حرفای اصلی چه چاقوی قشنگی

🥲🎀

اره میخوای از نزدیک ببینی؟🔪

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول دادیم حیفه😆😆

تا اینجای زندگیم چیزی جز اینا برام خوردنی نبوده😔📿

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

نع نه از دور قشنگتره بنظرم

عه؟ بیای جلو خوشگل میشه هااا😔

😶

😂😭

😁😆 اگه بگم تعلیق میشم مربوط به شوهرمهههه😆😉

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_1    

@niniyar_5    

به کامنتای این کاربر تو این صفحه و صفحه های دیگه ی همین تاپیک رسیدگی کنین، ترویج بی حیایی و کامنت با محتوای +۱۸

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_1 @niniyar_5 به کامنتای این کاربر تو این صفحه و صفحه های دیگه ی ه ...

😳😂😂 خدا بی نوبت شفات بده فضول 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بی حیا خودتی 😒😒حرف دهنتو بفهم که چی میگی

عجبا 

کامنت تاتو دیدم گفتم عیب نداره آدم بی حیا همه جا هست اینم یکیشون

بعد اومدم جلو تر دیدم این کامنتو

چجوری روت میشه وقتی خودت حرف زشتی زدس به بقیه بگی بی حیا؟

نمی‌خواستم چیزی بگم چون اگه قرار بود یاد میگرفتین ماماناتون بهتون یاد میداد الان حرفم اینه ک چرا توهین میکنی

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_1 @niniyar_5 به کامنتای این کاربر تو این صفحه و صفحه های دیگه ی ه ...

چقدر آدم بی ادب و بی حیا باشه جلو این همه آدم همچین چیزی بگه

همه مثل خودش ...خور نیستن ک

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣