2777
2789
عنوان

شمام مثل من خجالت میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 65 پست
ازدواجو ک میکنی ولی این فکرا یجور نشخوار فکری محسوب میشه... تمام زندگیتو دربرمیگیره و عملکردت تو زند ...

نه واقعا یه سری دلایل دارم که هیچ وقت نمیشه اصلا‌...

ولی اره میدونم روحم خیلی بیمار شده

نمیدونم یه حس بدیه یه حس خجالت درحالی که اونا خیلی خوبن اصلا اینطوری نیستن ولی گاهی میگم شاید ته دل ...

مطمئن باش خانواده ت اصلا به این چیزا فکر نمیکنن عزیزم

اونم تو این سن

چهره ماهم یا شبیه پدرامون میشه یا مادرامون. پس اینم چیز بدی نیست

باورکن عزیزم به خاطر سن کمت خواستگار زیادی نیست

درستو تموم کن. یکم سنت بیشتر بشه

الان اکثرا شمارو هنوز کوچولو حساب میکنن. خواهرم از شما یه سال بزرگتره به نظر ما هنوز کوچولوئه

باور کن که الکی حساس شدی و داری بهش بال و پر میدی تو ذهنت و خودتو اذیت میکنی

از این سن و ابتدای جوونیت استفاده کن. وقتی ازش میگذری متوجه میشی کاش بیشتر قدرشو میدونستم

منم تو سن شما بودم خودمو درگیر یه فکرای الکی میکردم و غصه برای خودم میتراشیدم اما الان که به اون زمان ها فکرمیکنم دلم برای ابتدای جوونیم که الکی با فکروخیال بیهوده به خودم زهر کردم میسوزه

خواهش میکنم ازت تو زمان حال زندگی کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه واقعا یه سری دلایل دارم که هیچ وقت نمیشه اصلا‌...ولی اره میدونم روحم خیلی بیمار شده

همه ما دخترا نیاز داریم به توجه و احساس ارزش و برتری ولی خب پسرا هم خیلی نازنازی شدن 

سعی کن با این فکرت یه وقت تو دام این پسرا نیفتی ک دیگ خیلی بده💔

مطمئن باش خانواده ت اصلا به این چیزا فکر نمیکنن عزیزماونم تو این سنچهره ماهم یا شبیه پدرامون میشه یا ...

مرسی از اینکه زمان گذاشتین واقعا راهنمایی های خیلی خوبی کردین ازتون ممنونم❤️❤️

اتفاقا یکی حسرتام اینه که شبیه مادرم نیستم اصلا معلوم نیس به کی رفتم خیلی وقتا حتی اینو بهم میگن دیگران که حالا اینم یه مشکل دیگس

میدونم اینا همش فکرای الکی و بیهودس کلا حس میکنم این روزا روحم ازرده شده بیشتر از همه ...خیلی درست میگین حتما باید تراپی برم شاید یکم مشکلم حل بشه

همه ما دخترا نیاز داریم به توجه و احساس ارزش و برتری ولی خب پسرا هم خیلی نازنازی شدن سعی کن با این ف ...

افرین دقیقا به این حس مقبولیته نیاز داشتم یکم

نه بابا خداروشکر حداقل گرفتار هیچ پسری نیستم