2777
2789
عنوان

شمام مثل من خجالت میکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 65 پست
نمیدونم فکر نکنم ولی قبول جلو خانواده یه حس بدی داره؟من خانوادم خیلی خوبنا ولی گاهی میگم مامانم با خ ...

ن حس بدی نداره جدی 

اگه خانواده خوبی ان مطمعن باش خاستگار اصلا براشون مهم نبوده چون سنی نداری 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم ازدواج واقعا چیزی نیست که بخوای حسرتش رو بخوریبه نظرم برو دنبال هدفات، درست ، کارت، پسر خوب ...

من چندبار بالاتوضیح دادم اصلا به دلایلی هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم بحث من ازدواج نیست فقط اینکه خانوادمم میبینن کسی منو نمیخواد از اونا خجالت میکشم

چه خجالتی مثلا این چه طرز فکریهدختر ۲۱ ساله فکرش باید پی درسو شغل ایندشش باشهحالا تو نگرانی چرا خواس ...

من فک کنم بد توضیح دادم چندبارم بالاتر گفتم من کلا هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم ولی از اینکه خانوادمم میبینن کسی منو نمیخواد حس بدیه همین

من چندبار بالاتوضیح دادم اصلا به دلایلی هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم بحث من ازدواج نیست فقط اینکه خانو ...

باور کن فقط باید رو اعتماد به نفس و عزت نفست کار کنی 

چون خیلیا دوست دارن سختشونه بهت پیشنهاد بدن، یه سریا هم میترسن بهشون نه بگی ، یه سری ها هم خوب نیستن خانوادت به تو نمیگن خودشون رد میکنن،  

در کل اعتماد به نفست رو ببر بالا

من فک کنم بد توضیح دادم چندبارم بالاتر گفتم من کلا هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم ولی از اینکه خانوادمم ...

دختر سه بار برات خواستگار اومده این نخواستنه؟😅

خانوادتم اینطوری فک کنن مگه تا با حرف اونا زندگی میکنی

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁