2777
2789
عنوان

تو شش ماه اینجوری پوستم خوب میشه

80 بازدید | 6 پست

اول میخوام ی تایم طولانی بدم ک نا امید نشم

اول میخوام آب و سبزی و سالاد رو زیاد بخورم 

قند رو خیلی کم کنممممم 

چربی هم ک صفر

ورزش هم برم 

خوابم مشکل نداره زود میخوابم زود بیدار میشم

دیگ قرص و چیزایی ک دکترداده رو رعایت کنم 

خوب میشه یهنی پر از،جای جوشه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

والا من ۳ ماهه رعایت میکنم پوستم عالی شده قبلا جوش و جای جوش الان روتین پوستی دارم بعلاوه رعایت تغذیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیسه هم بکش اما آروم میگن خیلی خوبه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
والا من ۳ ماهه رعایت میکنم پوستم عالی شده قبلا جوش و جای جوش الان روتین پوستی دارم بعلاوه رعایت تغذی ...

روتین پوستیت چیه 

من روتین پوستی داشتم صورتم بدتر نابود شد

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

روتین پوستیت چیه من روتین پوستی داشتم صورتم بدتر نابود شد

باید ببینی چی میسازه من قبلا یسری محصولات گرونتر استفاده کردم مثلا ابرسان کوزارکس ب پوستم نساخت یا محصولات اوردینری چون روغنی بودن پوستم شدیدا چرب میشد جوش ولی الان سیپمل میزنم خیلی خوبن ملایمه محصولاتش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید