۳ روز پیش ی زن و مرد متاهل درحال خیانت بودن ی اتاق گرفته بودن شبو باهم بودن صبح میبینن کسی نمیاد بیرون درو باز میکنن میرن تو میبینن هردوتاشون با ی وضع افتضاح مردن بر اثر گاز گرفتگی
این خود کارماس بنظر من حقشون بوده کاش همه ادمای خیانت کار همین بلا سرشون بیاد تا درس عبرت بقیه بشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اگه زن و شوهر اصلیشون نمیدونستن که اینا خیانت کارن با شنیدن این خبر خیلی خیلی خیلی شوکه میشن
شاید در حد سکته
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یکی دیگه هم هس ی مرده به زنش خیانت میکرده مدام خیلی کثیف بوده میگفته چون زنم زشته این کارو میکنم برق گرفتش صورت و همه جای بدنش سوخت فلج افتاد گوشه خونه زنه الان طلاق گرفته ازدواج کرده و کاملا خوشبخته
به گفته یک شخصی ، اونا نمیدونن دارن چیکار میکنن...
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎