2777
2789
عنوان

زن و مرد متاهل درحال خیانت جون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 34 پست
چه خیانت میکردن چه نمیکردن اون ساعت و روز به هر دلیلی میمردن چون روند طبیعی زندگیشونهاگه بحث کارما ب ...

هیچ ربطی نداره..این کار خداست که تاوان خیانت به زن و شوهرشون که بهشون اعتماد داشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای کاش توسط خداوند بخشیده بشن.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هیچ ربطی نداره..این کار خداست که تاوان خیانت به زن و شوهرشون که بهشون اعتماد داشتن

ادمی که یکی بهش ظلم کرده هر اتفاقی برای اون شخص بیوفته به خودش نسبت میده  میگه چون به من ظلم کرد ابن بلا سرش اومد‌ه

اما یه روند طبیعیه چه بخوای چه نخوای 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

اگه زن و شوهر اصلیشون نمیدونستن که اینا خیانت کارن با شنیدن این خبر خیلی خیلی خیلی شوکه میشن 

شاید در حد سکته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

کارما سرعتی زده به کمرشون 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شاید بارها بخشیده شدن و باز ادامه دادن ...

یکی دیگه هم هس ی مرده به زنش خیانت میکرده مدام خیلی کثیف بوده میگفته چون زنم زشته این کارو میکنم برق گرفتش صورت و همه جای بدنش سوخت فلج افتاد گوشه خونه زنه الان طلاق گرفته ازدواج کرده و کاملا خوشبخته

شاید بارها بخشیده شدن و باز ادامه دادن ...

قطعا بار ها بخشیده شدن 

به گفته یک شخصی ، اونا نمی‌دونن دارن چیکار میکنن...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اگه زن و شوهر اصلیشون نمیدونستن که اینا خیانت کارن با شنیدن این خبر خیلی خیلی خیلی شوکه میشن شاید در ...

دقیقا👌

بیشتر دلم برای زنه میسوزه زنا بیشتر از خیانت ضربه میخورن تا مردا