2777
2789
عنوان

حوصله سرکار رفتن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 26 پست
خود درگیری داری بنده خداخدا بهت آرامش بده دست از سر من بردار فکر نکنم همسرت خوشش بیاد بیای اینجا و ب ...

یبار گفتم بازم میگم

اینجا تبادل نظره. متوجه ای؟ تبادل نظر میدونی ینی چی؟

در ثانی من دارم بهت هیت میدم بنده ی خدا😂. اونیکه ول نمیکنه شمایی

من یه پیام گزاشتم و رفتم. هی از تاپیک خارج میشم باز میبینم نوتیف میاد برام

لطف کن ریپلا نزن دیگه.چون نمیخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرمم الحمدالله انقدر شعور و شخصیت داره و عقلش میرسه که میفهمه که من دارم بهت هیت میدم😐ولی شما ان ...

خواستم جوابت رو بدم ولی در اون حد ندیدمت دیگه

برات وقت نمیذارم 

بله صحیحه حرفای شما حق با شما و همسر با شعور تر از خودتون  

کاربر آقا
وقت هست ولی اختلال خواب نمیذاره که بخوابم😕

😕😕 خوب بگید من فلان ساعت میرم و کارمو انجام میدم و برید انجام بدید  

من خودم وقتی اینجوری میگم میرم انجام میدم ولی اگه بگم خسته ام حالا ۵ دقیقه دیگه ، نمیرم انجام بدم 

باشد که غم خجل شود ز صبر ما...    https://daigo.ir/secret/5816755497

سلام وقت به خیر .  من شباقبل خواب از عطر سیب استفاده میکنم یعنی هم اون عطر رو به پایین بینیم میزنم و هم به بالشتم ،چون الکل نداره مغز رو گرم میکنه و بعد یک ماه که مداوم و هر ماه بزنید خواب راحت تری دارین ،اگه براتون مقدور بود تهیه کنید و استفاده کنید فقط حواستون باشه الکل نداشته باشه چون عطر هایی که ما روزانه استفاده میکنیم همشون چون ترکیبات الکلی دارن مغز رو سرد میکنن 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

نتیجه گرفتی داداش به منم خبربده چون منم همین مشکلادارمو کسی درکمم نمیکنه من چون خودم حالم درگیراین م ...

سلام وقت بخیر منظورتون اختلال خوابه یا افسردگی؟ 

من هیچ کدوم رو نتونستم درمان کنم واسه اختلال خوابمم دارو مصرف میکنم یه شب نخورم تا صبح بیدارم 

کاربر آقا

ببخشید میشه لطفا اگربراتون مقدورهست دارویی که مصرف میکنی بهم بگی چون خودم بدجورحالم ناخوش است و میدانم همش بخاطرکمبودخوابمه فکرمواینچنین منفی میکنه دچارافسردگی وگوشه گیری کلی حس بدی بدست میارم. بنظرم همه حالتها برمیگرده به خواب. هم روح و روانم ووووهمه جوره خستم کرده گفتم شایدشماراهکاری داشته باشین. البته دوسال قبل پیش پزشکی اتفاقی برا سرماخوردگی رفتم  امامسله خابم واینا رامطرح کردم که بهم یه قوطی قرص دادشبی یک عددموقعی که میخام برم تورختخواب بخورم وهمچنان تامیخوردم  سه دقیقه بعدخوابم میبرد و چنان حالم ازهرلحاظ اوکی شده بودکه معجزه کردامادرهمان حال بودم که جابجایی داشتیم میان اسباب کشی قوطی قرص. گم شدونسخه منم ازادبودکه لاقل بتونم دوباره بگیرم. واسم قرص هم توذهنم نموند. دکترم ک رفتم قرصی بهم دادامااون نبودبقولاشایدازخانواده همان دارو اماخوداون دارونبودچون تاثیرنداشت.توضیح دادم که هرکدام ازدوستان عزیز سایت هم اگرراهکاری دارن واشنایی بااینجورحالات راهنماییم کنن خیلی ممنون ودعاگومیشم.تشکر

ببخشید میشه لطفا اگربراتون مقدورهست دارویی که مصرف میکنی بهم بگی چون خودم بدجورحالم ناخوش است و میدا ...

نیترازپامه

زیپکس 5

اما بدون نسخه نمیتونید تهیه کنید 

کاربر آقا