من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام وقت به خیر . من شباقبل خواب از عطر سیب استفاده میکنم یعنی هم اون عطر رو به پایین بینیم میزنم و هم به بالشتم ،چون الکل نداره مغز رو گرم میکنه و بعد یک ماه که مداوم و هر ماه بزنید خواب راحت تری دارین ،اگه براتون مقدور بود تهیه کنید و استفاده کنید فقط حواستون باشه الکل نداشته باشه چون عطر هایی که ما روزانه استفاده میکنیم همشون چون ترکیبات الکلی دارن مغز رو سرد میکنن
یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...
ببخشید میشه لطفا اگربراتون مقدورهست دارویی که مصرف میکنی بهم بگی چون خودم بدجورحالم ناخوش است و میدانم همش بخاطرکمبودخوابمه فکرمواینچنین منفی میکنه دچارافسردگی وگوشه گیری کلی حس بدی بدست میارم. بنظرم همه حالتها برمیگرده به خواب. هم روح و روانم ووووهمه جوره خستم کرده گفتم شایدشماراهکاری داشته باشین. البته دوسال قبل پیش پزشکی اتفاقی برا سرماخوردگی رفتم امامسله خابم واینا رامطرح کردم که بهم یه قوطی قرص دادشبی یک عددموقعی که میخام برم تورختخواب بخورم وهمچنان تامیخوردم سه دقیقه بعدخوابم میبرد و چنان حالم ازهرلحاظ اوکی شده بودکه معجزه کردامادرهمان حال بودم که جابجایی داشتیم میان اسباب کشی قوطی قرص. گم شدونسخه منم ازادبودکه لاقل بتونم دوباره بگیرم. واسم قرص هم توذهنم نموند. دکترم ک رفتم قرصی بهم دادامااون نبودبقولاشایدازخانواده همان دارو اماخوداون دارونبودچون تاثیرنداشت.توضیح دادم که هرکدام ازدوستان عزیز سایت هم اگرراهکاری دارن واشنایی بااینجورحالات راهنماییم کنن خیلی ممنون ودعاگومیشم.تشکر