2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدین

118 بازدید | 23 پست

یعنی بی سیاست ترین آدمی که ممکنه وجود داشته باشه منم اگه مادرشوهرم حرفی میزنه جوابشو نمیدم میام دو ساعت سر شوهرم غر میزنم اگه مادرشوهرم زیاد خونمونه عین خنگا به شوهرم میگم دیگه خیلی مونده اینجا ،نمیتونم یه سیاستی یه چیزی به خرج بدم که هی نشم آدم بده،اینم بگم به شدت دل رحم و مهربونم ولی زبونم شده بلای جونم اینم بگم نسبت به کل دنیا خنگ و بی عرضه ام بجز شوهرم که قورتش میدم😑

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین کارایی که گفتیو نکنی نصف کاره سیاست کارا رو رفتی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خب انگار نمیتونم

ممکنه نیست نتونی تو اختیار داری 

اسباب بازی احساسات نیستی که هر چی تو ذهنت میزاره رو بزاره کفه دسته همه

خویشتن داری رو یاد بگیر 

وقتی خواستی اونا کارا و حرفا رو کنی به این فکر کنی اگه نکنی 

شوهرت و مادر شوهرت عاشقت میشن و زندگیت شیرین میشه 

برای اینکه این کارو نکنی هدف خیلیی قوی تعیین کن تا جلو خودتو بگیری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خودت تحقیر نکنبعدش صبور باش مادرشوهرت باید بشناسیرک باش کم کم عادت میکنی مجبور نیستی خودت خسته کنیپش ...

دروغ نگم ازش میترسم هیچ کس تا الان نتونسته محکومش کنه سر زبون دار و داد و بیداد کنه 

خب چرا میگی مادرشوهرت زیاد مونده خونه ی پسرشه بزار بمونه

مثلا میاد ده روز می مونه یه هفته ایی میره دوباره میاد یه هفته می مونه هیچ جا هم نمیره فقط خونه ی ما میاد 

آره واقعا خیلی دوسش دارم یعنی بگه جونت رو بده دریغ نمیکنم فقط خنگم

معلومه که ذاتا زن خوبی هستی، اما تجربه یه شبه که نمیاد، وقت میبره، سعی کن کمی خودت رو کنترل کنی و از اشتباهات تجربه بگیری