2777
2789
عنوان

جاریم سه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست
منتاپیک قبل همه گفتن انتظار نداشته باشاینجا میگن باید بدی😆

من یکی گفتم شرایطت رو درک میکنه هروقت دیدی عذرخواهی کن

اون بنده خدام که دیدتت گفته کادو میدم

من نمیدونم چرا دنیال زیر بغل مار میگردید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اگه دستش تنگه ازش انتظار نداشته باش ،،،وقتی شوهرش بیکاره و حتی قسطی لباس میاره برای بچه ها ...

برای فامیل های خودش خیلی میبره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

[QUOTE=367105397]برای فامیل های خودش خیلی میبره[/QUOT

ولش کن ازش انتظار نداشته باش عموی بچه وظیفشه نه زنعمو برادرشوهرت باید پولی چیزی میداد دست بچه بخدامن بعد کلی مکافات و نذرو نیاز بچه دارشدم جاریم یه بار وامد خونه دیدنمون دست خالی جشن گرفتیم نیومدن آش دندونی و تولدگرفتیم نیومدن الان۶سال ازش گذشته زتوشوهر تاحالا یه هزاری هم به بچه م ندادن بااین که وضع مالیشون هم توپه ولی برای بچه خواهرش هرچی بگی میخره برای تولدش طلادادن بهش منم اصلا ناراحت نیستم به جهنم

[QUOTE=367105397]برای فامیل های خودش خیلی میبره[/QUOTولش کن ازش انتظار نداشته باش عموی بچه وظیفشه نه ...

انتظارم ندارن ازتون؟

این حرصم میده خودش کلی انتظار داره از ما

انتظارم ندارن ازتون؟این حرصم میده خودش کلی انتظار داره از ما

چرا انتظارشونم سربه فلک کشیده ولی شوهر من برای بچه شون هدیه میده مسافرت میره براش سوغاتی میخره میگه بچه گناهی نداره میگه تاابد از داداشم دلم باز نمیشه این کارشون تا ابد تودلم میمونه میگه اونا نفهمن من که نیستم بچه برادرمه

انتظارم ندارن ازتون؟این حرصم میده خودش کلی انتظار داره از ما

جاریم میشینه پیش من میگه برای خواهر زاده م اینو خریدم اونو خریدم که منو حرص بده منم میگم وای چه خوشگله حتما به اون فسقلی میاد عوضش اون حرصش میگیره😆

چرا انتظارشونم سربه فلک کشیده ولی شوهر من برای بچه شون هدیه میده مسافرت میره براش سوغاتی میخره میگه ...

ناراحت نمیشی از این کار شوهرت؟؟

جاریم میشینه پیش من میگه برای خواهر زاده م اینو خریدم اونو خریدم که منو حرص بده منم میگم وای چه خوشگ ...

دل بزرگی داری

چند سالتونه

خیلی با سیاستی

جاریم میشینه پیش من میگه برای خواهر زاده م اینو خریدم اونو خریدم که منو حرص بده منم میگم وای چه خوشگ ...

دل بزرگی داری

چند سالتونه

خیلی با سیاستی

ببخشیدا

ازم ناراحت نشیا

ولی انقد دستت تنگه که نمیتونی یه دست لباس رو نقد بخری، اونوقت وضعیتت نوشتی سومی رو بارداری.... اون بچه ها چ گناهی کردن .....

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔