فکر کنم عصاره توش میریزند که خوشمزه میشه و مقدارش هم زیاده و مواد طولانی مدت به خورد هم میره. هر وقت بری سوپ دارند. ظهر و غروب و شب. چون دیگ سوپ همیشه رو باره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من جورو از قبل خیس میکنم چندباری ابشو عوض میکنم بعد ی پیاز رنده میکنم سرخ میکنم یکم رب میزنم سینه مرغ هویج و فلفل دلمه نگینی و جو رو اضافه میکنم نمک و ادویه میزارم تا وقتی مرغ بپزه در میارم ریش میکنم با ورمیشل و یکم ابلیمو زرشکو جعفری میزنم بعد میزارم یساعت قشنگ جا بیوفته همه تعریف میکنن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید