2777
2789
عنوان

رشته ریاضی سخت تره یا تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 27 پست

همش برای خودش به یه نحوی سخته

دبیرستان ریاضی

کنکور تجربی

بازار کار انسانی

همشون تو یه مرحله ای سخت تر از بقیه میشن 

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تجربی سخت تره.اول فکر می‌کنی ریاضی سخت تره چون ریاضیاتش بیشتره بعد که یه بار امتحان یا آزمون تستی زی ...

حالا این هیچی تو انسانی ی سری چی دارن منطق و فلسفه اونو چجور جواب میدن😂 گچ سفیده قندم سفیده قند خوردنیه پس گچم خوردنیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تجربی سخت تره.اول فکر می‌کنی ریاضی سخت تره چون ریاضیاتش بیشتره بعد که یه بار امتحان یا آزمون تستی زی ...

کنکور ریاضی با تعداد داوطلبانش در برابر کنکور تجربی سوسک هم نیست.این هم در نظر بگیر.اگه دانشگاه های خیلی تاپ مثلا شریف و...رو فاکتور بگیریم بقیه دانشگاه ها رو مثل آب خوردن میشه قبول شد ولی تو تجربی بهداشت آزاد خودگردان ناکجاآباد هم بخوای بیاری سخته چون رقابت خیلی بالاست 

حالا این هیچی تو انسانی ی سری چی دارن منطق و فلسفه اونو چجور جواب میدن😂 گچ سفیده قندم سفیده قند خور ...

اونو یه بار نگاه انداختم.به نسبت بقیه درس های انسانی علوم فنون و فلسفه و منطق سخته ولی نسبت به دو رشته دیگه انسانی ها خیلی شانس آوردند.اونقدر سخت نیست که بشینی گریه کنی مگر اینکه استعدادت در این زمینه خیلی کم باشه.ریاضی انسانی خیلی خوبه آدم عاشق ریاضی میشه چون خیلی ساده تره😍😂 کلا درسای انسانی دوست داشتنی اند چون مثلا قرار نیست مواد آلاینده اگزوز رو تجزیه تحلیل کنی و واکنش و کوفت و زهرمار بنویسی یا مثلا وزن یه میمون تو آسانسوری در مریخ رو با هزار فرمول پیچیده حساب کنی به جاش ادبیات میخونی که شیرینه،زبان عربی رو بهتر یاد میگیری،ریاضیتون که قند و نبات ترینه😁 خوش به حالتون

ببین هر چی انسانی سخته تجربی صد هزار برابر پیچیدس

البته من دبیرستانی نیستم یهو یاد اون دوران افتادم 

اونو یه بار نگاه انداختم.به نسبت بقیه درس های انسانی علوم فنون و فلسفه و منطق سخته ولی نسبت به دو رش ...

کسی که تجربی رو دوس داشته باشه جرم میمون تو اسانسور قند و نباته براش اگه اینطور نیست پس حتما دوس نداشته و به خاطر یه چیز دیگه اومده

رشته انسانی داوطلباش ۱۰۰ هزارتا کمتر از تجربیه

تعداد دروسشم که توی کنکور از بقیه رشته ها بیشتره نمیگم سخت تره نه قطعا اینجوری نیست ولی این شانس اوردید چیه دیگه دقیقا؟

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

رشته ریاضی به نظرم از نظر دروس از بقبه رشته ها سخت تره ولی کنکورش راحت تره با توجه به ظرفیت ها 

رقابت رشته تجربی سخت تره از بقیه رشته هاست

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
اونو یه بار نگاه انداختم.به نسبت بقیه درس های انسانی علوم فنون و فلسفه و منطق سخته ولی نسبت به دو رش ...

چند بار درسای انسانی رو خوندی و کنکور دادی که اینجوری تجزیه و تحلیل میکنی؟

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬