2777
2789
عنوان

چرا خانم ها همش دنبال حرف دراوردنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 18 پست

میدونی من از وقتی اومدم نی نی سایت واقعا از دو تا چیز دلم گرفته و حالا میفهمم مملکت محاله پیشرفت کنه اینکه درصد بالایی از تاپیکها فقط دارند دعا میکنند بچشون پسر باشه، ادما حق دوست داشتن دارند ولی اینکه میای اینجا ثبت میکنی و میگی باید بچم این جنس باشه و .... اینا میمونه و این تبعیض جنسیتی هم میمونه. و مورد دوم دنبال طلسم و رمال هستند.

خانمها با خودشون هم مهربون نیستند، حتی با درون خودشون، اینقدر عملهای زیبایی زیاد شده، اینقدر تعیین جنسیتها از جانب خانمها داره به سمت پسر شیفت میکنه اینا واقعا نشان از یه مشکل میده. شاید چون همیشه حس کردند الویت دوم هستند!!! 

البته این الویت دوم را خود خانمها برای هم ایجاد میکنند، وگرنه اگه خانمها نسبت به هم نوعشون مهربون بودند که مردها توان این کار را نداشتند!

هر کسی رفتار زشتی داشته باشه ، شأن خودش و به سیاه چاله ی کثافت میکشونه!پس بیخیالشون باش و اگه با این ...

نگران نباش ب راحتی تعفن انگیز بودنشونو ثابت کردم😂و سعی کردم ب سیاه چاله ی کثافتشون رجوع نکنم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی من از وقتی اومدم نی نی سایت واقعا از دو تا چیز دلم گرفته و حالا میفهمم مملکت محاله پیشرفت کنه ...

حالا می‌دونی من از چی داره حالم بد میشه ؟

از اینکه طرف با شوهرش که مونس و همدمشه و باید با هم خیلی راحت باشن میاد اینجا هزارتا غیبت می‌کنه و از هر یک کلمه اش حرف درمیاره بعد تایپیک بعدیش این حرف و نقض می‌کنه 

از اینکه خیلی ها برای اینکه توجه هارو بخرن تایپیک های دروغ و داستان های تخیلی میذارن 

شخصا نمیتونم هیچ داستانی که اینجا تعریف میشه رو بپذیرم 

همه دنبال فا.ل و این چیزان، همش میگن برام دعا کن فلان کن فلان کار و انجام بده حاجت بگیری ، خب چرا برای این حاجت و دعا ها تلاش نمیکنید ؟ مگه خدا نگفته از تو حرکت از من برکت؟ برای همینه که جهان سومیم و هیچ پیشرفتی نداریم چون هنوز جامعه مون بر حسب خرافات داره پیش می‌ره و هرچی جلوتر می‌ریم بد تر میشه ! چون هنوز یاد نگرفتیم توی کار هم دخالت نکنیم ! طرف میگه با خانواده شوهرم رفت و آمد داریم و فلان بعد بقیه میگن صمیمی نشو ! خب دوست دارین همین رفتار و شوهرتون با خانواده خودتون انجام بده ؟ برای همینه که اکثر خانواده ها بنیان خوبی ندارن

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

نگران نباش ب راحتی تعفن انگیز بودنشونو ثابت کردم😂و سعی کردم ب سیاه چاله ی کثافتشون رجوع نکنم

خیلی هم عالیه 👌

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....