بخاطر لیوان شوهرش بهش بدوبیراه میگه کتکش میزنه
اینا اگه واقعیته
اگه مخالفی با تاپیکم یا شوهرت کتکت نمیزنه یا چشمش دنبال زنای خوشگتر از تو نیست یا مرد خوبیه در کل نظر نده من حرفم با کسی که از دست شوهرش آسیه
مقصرش خود اون زنه هرچی احترام بزاری به شوهر اون بدتر سرش گیج میره منو توسری خوربار آورده بودن میگفتن جلوی شوهرت خم راست شو منم بچه بودم حرفشونو گوش میدادم هم جرعت کتک زدن داشت هم زورگویی هم چرت پرت گفتن خیلی اذیت شدم تصمیم گرفتم عوض بشم واقعانم جواب داد هم بدترشو زدم هم بدترشو گفتم الان مثل یه نوکر خدمت منو بچهامو میکنه مثل خر تا 12 شب سرکاره خوب میپوشیم خوب میخوریم نهایتا از پا افتاد مثل سگ ولش میکنم الان بگه بالای چشمت ابروعه چوب میکنم تو..بقرآن
من 20سال ازش کوچکترم صدبرابر ازش سرتر دوتا دسته گل براش بدنیا آوردم بجای که برگرده پامو بوس کنه طلبکار بود اینو من تو خیابون میدیم نگاشم نمیکردم چون انتخاب خانوادم بوده بخاطر ابرو دوست فامیل تا الان تحملش کردم بعد این به چشم خدمت کار خودمو بچهام میبینمش الان جوری شده که به دست پام میفته فقط یه روز تحویلش نگیرم.. هرچی بگم میگه چشم یه داد سرش بکشم خودشو خیس میکنه
اومدم تو زندگیش مثل موش شده بودم انقدر پشتشو میگرفتن منو مقصر برای کاری که نکردم میکردن
با انتخاب گوهشون کلی اذیت شدم الکی
مشاوره حرف بزرگترا عقلش کامل نیست سنتش زیاده یا کم اینا هیچ کدوم جواب نمیده
یکی ذاتن مرد خوبیه یکم تخمجنده هرکاریش کنی درست نمیشه مگر بزنی به سیم آخر شب روز براش نزاری تا سرش بخوره به سنگ