2777
2789

بخاطر لیوان شوهرش بهش بدوبیراه میگه کتکش میزنه 

اینا اگه واقعیته 

اگه مخالفی با تاپیکم یا شوهرت کتکت نمیزنه یا چشمش دنبال زنای خوشگتر از تو نیست یا مرد خوبیه در کل نظر نده من حرفم با کسی که از دست شوهرش آسیه 

مقصرش خود اون زنه هرچی احترام بزاری به شوهر اون بدتر سرش گیج میره منو توسری خوربار آورده بودن میگفتن جلوی شوهرت خم راست شو منم بچه بودم حرفشونو گوش میدادم هم جرعت کتک زدن داشت هم زورگویی هم چرت پرت گفتن خیلی اذیت شدم   تصمیم گرفتم عوض بشم واقعانم جواب داد هم بدترشو  زدم هم بدترشو گفتم الان مثل یه نوکر خدمت منو بچهامو میکنه مثل خر تا 12 شب سرکاره خوب میپوشیم خوب میخوریم نهایتا از پا افتاد مثل سگ ولش میکنم   الان بگه بالای چشمت ابروعه چوب میکنم تو..بقرآن 

من 20سال ازش کوچکترم صدبرابر ازش سرتر دوتا دسته گل براش بدنیا آوردم بجای که برگرده پامو بوس کنه طلبکار بود اینو من تو خیابون میدیم نگاشم نمیکردم چون انتخاب خانوادم بوده بخاطر ابرو دوست فامیل تا الان تحملش کردم بعد این به چشم خدمت کار خودمو بچهام میبینمش الان جوری شده که به دست پام میفته فقط یه روز تحویلش نگیرم.. هرچی بگم میگه چشم یه داد سرش بکشم خودشو خیس میکنه 

اومدم تو زندگیش مثل موش شده بودم انقدر پشتشو میگرفتن منو مقصر برای کاری که نکردم میکردن 

با انتخاب گوهشون کلی اذیت شدم الکی 

مشاوره حرف بزرگترا عقلش کامل نیست سنتش زیاده یا کم اینا هیچ کدوم جواب نمیده 

یکی ذاتن مرد خوبیه یکم تخمجنده هرکاریش کنی درست نمیشه مگر بزنی به سیم آخر شب روز براش نزاری تا سرش بخوره به سنگ

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه جاهایی از حرفات خیلی حق بود ...

اما به نظرم همه مردا مثل هم نیستن بعضیا با این کارا جری

تر میشن و بیشتر حمله می کنن.‌‌..

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه جاهایی از حرفات خیلی حق بود ...اما به نظرم همه مردا مثل هم نیستن بعضیا با این کارا جریتر میشن و ب ...

بزار بشن عزیزم نهایتا 3بار حمله ور میشه بار چهارم میفهمه طرف مقابل بخواد میتونه هرکاری کنه

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه جاهایی از حرفات خیلی حق بود ...اما به نظرم همه مردا مثل هم نیستن بعضیا با این کارا جریتر میشن و ب ...

دقیقا

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

عزیزم

امیدورام برای شما و اون خانما درست بشه 

شما که زخم خورده هستین 

نگین تو سری خور 

سرزنش نکنیم به اندازه کافی مشکل دارن 

اومدن درد و دل 

لعنت به هر چی مرد بی لیاقت

بعضی وقتا شرایط از اونچه فکر میکنین بدتره 

چندین سال بجنگی روان برات نمیمونه 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اینکه خانمها باید طوری رفتار کنن که تو سری خور نباشن و بقیه موارد کاملا باهات موافقم خانمها باید شجاعت پس گرفتن زندگی شون رو داشته باشن 

اما با احترام با قسمتی که به همسرتون توهین کردید موافق نیستم اگر درست شده رفتارش پس احترام بزارید که حس ها منتقل میشه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
عزیزمامیدورام برای شما و اون خانما درست بشه شما که زخم خورده هستین نگین تو سری خور سرزنش نکنیم به ان ...

بدیش اینه که تنهایی بخوای طلاق بگیری میگن دختره یه چیزیش بود غربزنی میگن بچسب به زندگیت جیه همش غرغرمیکنی همه بدبختیا گردن زن بدبخته

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
عزیزمامیدورام برای شما و اون خانما درست بشه شما که زخم خورده هستین نگین تو سری خور سرزنش نکنیم به ان ...

این که درست شده عزیزم مثل چی الان ازم حساب میبره

خیلی اعصابم خورد شد که چرا خودشونو ضعیف میبینن بخاطر یه لقمه نو خانومه گفت شب روز منت سرم میزاره گفت زنگ میزنه ظهر غذا نخور گفت چندساله من ظهرا غذا نخوردم 

چرا انقدر رو میدن به این مردا من واقعا ناراحت شدم برای اون خانم چاقه یا هرچی هست گناه که نکرده مگه دست خودش بوده

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اینکه خانمها باید طوری رفتار کنن که تو سری خور نباشن و بقیه موارد کاملا باهات موافقم خانمها باید شجا ...

حرف شمارو قبول دارم ولی احترام سرش نمیشه الان که مادر پدرم داداشم خواهرم بهش احترام میزارن این برمیگرده صدتا فحش بد بهشون میده من میگم جز احترام تو چیزی ازشون دیدی؟ میگه بدم میاد ازشون آدمای کثیفین اینن اونن 

منم مثل قدیم سر اونا بحث نمیکنم چون واقعا حقشونه بزار بگه از من چیزی کم نمیشه خودشون همینو میخوام خودشون اینو انداختن تو دامن من 

بخاطر این میبینم احترام حالیش نیست خیلی بدتر از خودش میگم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿