2777
2789
عنوان

شب ادراری ناگهانی پسر ده ساله

63 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من یه پسر و یه دختر و ده ساله دارم پسرم به صورت خیلی ناگهانی دچار شب ادراری شده خودمم باردارم خیلی سختمه پسرمم اوضاعش خیلی بده بچه ای که تا حالا حتی یه بارم شب جاشو خیس نکرده بود الان حتی ظهرم که نیم ساعت می‌خوابه خیس می‌کنه زیرشو

حالا نمی‌دونم خودمم حامله ام شستن رختخواب و اینا و سختمه  

حالا نمی‌دونم بردمش پیش روانشناس تغییری نکرده 

نمیشه شبا که می‌خوابه پوشکش کنم صبحم قبل بیدار شدن درش بیارم آخه خوابش سنگینه 

استرس گرفته و از چیزی ترسیده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر شما رو یا ترسوندن یا جدیدن سرما خوردگی گرفته باهاش حرف بزن تا ترسش رو بیان کنه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

شب ادراری از ترس میاد 

برای پسر ده ساله چه چیزی ترسناکه میتونه ازارو اذیت جنسی باشه نمیخوام بترسونمت ولی حتما پیشو بگیر برو با پسرت حرف بزن بگو هیچ اشکال نداره اگه مسی اذیتت کرده یا به بدنت دست زده بهم بگو رابطتو با همه افراد کنترل شده کن و اگه پسرت تاکسی داره بره مدرسه تاکسیشو به خانوم تغییر بده 

شابد سردی کرده پهلوهاش

یا استرس داره

پوشکش کن یا زیرانداز بذار زیرش

تو این هوا رختخواب خشک نمیشه ک

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

ببین مشکلش چیه مشخصا یه. مشکلی براش پیش اومده باعث استرسش شده، با خودت راحت تره یا باباش؟ باهاش صحبت کنید 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

ممکنه ترس از بچه ی جدید و کم شدن توجهات نسبت بهش باشه ؟ 

چون اینو دیدم یکی از فامیلامون دختر ۹ ساله داشت و تازه زایمان کرده بود و حواسش خیلی به نوزادش بود به خاطر همین دخترش عمدا شروع کرد به شبا جاشو خیس کردن 

نه عزیزم پوشک چیه یه مدت شبی چندبار پاشو بیدارش کن بره دستشویی مطمئنا بهش استرس وارد شده یا از چیزی ترسیده یه مدت هواشو داشته باش بهش بیشتر اهمیت بده انشالله خوب میشه

ببین مشکلش چیه مشخصا یه. مشکلی براش پیش اومده باعث استرسش شده، با خودت راحت تره یا باباش؟ باهاش صحبت ...

سه چهار روز پیش همسرم باهاش صحبت کرد گفت اگه اتفاق خاصی افتاده بگو و اینا 

اما چیزی نگفت گفت نه خوبم فقط خواب میبینم تو دستشویی ام بعد یهو واقعی جیش میکنم 

اما خودمم احساس میکنم این واقعی نبود و استرس داره نسبت به یه چیزی بخاطر همین دیروز بردمش با یه روانشناس حرف زد بعد که از مطب اومد خیلی سرزنده تر بود 

سه چهار روز پیش همسرم باهاش صحبت کرد گفت اگه اتفاق خاصی افتاده بگو و اینا اما چیزی نگفت گفت نه خوبم ...

خب روانشناس چی گفت بهت؟ نگفت مشکلش چیه؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂