2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی

105 بازدید | 16 پست

اگه پارسال با شیمی فراهانی کلاس داشتین میشه بگین کلا تعداد جلسات چند جلسست؟

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سالیانش پنجاهو خورده

یعنی کلا سالیانش ۵۰ جلسه ایناست؟

من الان تا جلسه ۳۰ دیدم میترسم نرسم بقیشو ببینم

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

سلام من1403کلاساشو دیدم59 جلسه‌س

من تا جلسه ۳۰ رو دیدم ولی عقب موندم

بنظرتون میتونم خودم رو برسونم؟

اسی جان فیزیک رو فیلم میبینی؟

آره عزیزم

من ری استارت یحیوی رو شروع کردم دارم میبینم

خیلی از استادای فیزیکو دیدم ولی واقعا هیچکدومشون به خوبی یحیوی نبود

هییی شمام مثل منین یا فقط من اینطوریم اصلا دی حال درس خوندن ندارمو امسال تنها سالیع ک میتونم برای کن ...

منم بزور دارم میخونم واقعا خسته شدم ولی مجبورم🥲