2777
2789
عنوان

رفتارای بد خانواده شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 44 پست
وای خدا چه قدر حسسسسااااسیمن کلللللی حرف شنیدم از مادرشوهرم تو عقد. نه البته اینطوری. خیییییییلی حرف ...

اخه میدونی چیه عزیزم با جاریام خوبن ولی با من نه چون جاریام زبون دراز دارن ولی من ارومم

اخه اخلاق بدی داره مادر شوهرم خیلی دلمو شکونده خیلی دو روعه جلوم خوبه پشتم بد

اون اخلاق مادرشوهرته . خودتو با اخلاق اون وفق نده. برای خودت سبک زندگی داشته باش تا کسی به شما عقاید و داخلاقشو تحمیل نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کوتاه نیا و فقط به مادرت برس .کسی که تو رو واسه کار میخواد از الان که مثلا عقدی و نورچشمی، وای ...

بعد شوهرم باور نمیکنه که منو واسه کار کردن میخان همش میگه نه اینجوری نیس فلان با اینکه جارو میدادن بهم من جارو میزدم حتی اتاق خواهر شوهرمو میخورد و درس میخوند من جارو میزدم

خب استارتر جان میری اونجا چکار میکنی مگه؟از اول تاپیک بچه ها دارن میپرسن آخرشب مگه مادر یا مادرشوهرت چکار دارن که شما میخوای برگردی ؟

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
همین بهونه میکنم ولی جالب اینه ناراحت میشن هیچ درکی ندارن خواهر شوهرم ازم کوچیک تره ولی احترام نگه ن ...

چرا سعی داری همه رو از خودت راضی نگه داری؟؟

خب ناراحت بشن ب درک

مگه تو ناراحت بشی برای اونا مهمه؟

خانواده ی شوهر همیشه طلبکارن هراز هزار خوبی هم بهشون بکنی میگن وظیفه ت بوده 

دختر بزرگ تو خونه داره پاشه کمک مادرش بده اصلا درس و کنکور اون ب شما ربطی نداره شما ب فکر مادر خودت باش

بعد شوهرم باور نمیکنه که منو واسه کار کردن میخان همش میگه نه اینجوری نیس فلان با اینکه جارو میدادن ب ...

تو چقدر ساده ای! چرا پیش شوهرت گله میکنی که بعدا انگ تنبلی بهت بزنه؟!!!! اصلا تو روی خودت نیار که پرتوقع شن و بگن آره تو از زیر کار در میری ...ولشون کن ...هرکاری که دوست داری انجام بده ..اصلا نگو منو برای کار میخان

اون اخلاق مادرشوهرته . خودتو با اخلاق اون وفق نده. برای خودت سبک زندگی داشته باش تا کسی به شما عقاید ...

بعد با جاریام خوبه یکی از جاریام خواهر زادشه ولی با من نه با اینکه من بیشتر از اونا بهشون احترام میزارم