2777
2789

ب جز معاینه چشم کجا رو نگاه کرد..

دو تا زخم دارم رو دستم میترسم گیر بده..

😢 میگن خالکوبی و تتو اینا نگاه میکنن البته ندارم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

نه بابا چه خالکوبی 

فقط چشم با بشین پاشو و حرکت مچ پا که ببینه سالمی یا نه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه بابا چه خالکوبی فقط چشم با بشین پاشو و حرکت مچ پا که ببینه سالمی یا نه

اره بار قبل ک رفتم همین جوری بود

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوشامو نگا کرد گفت بشین پاشو برو گودی کمرمو چک کرد و فقط گردنمو نگاه کرد همین

به غیر از چشم البته

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

با تتو و زخم کاری ندارن،من امسال رفتم

دوستم میگفت بهش گفتن برو پیش،روانشناس

گوشامو نگا کرد گفت بشین پاشو برو گودی کمرمو چک کرد و فقط گردنمو نگاه کرد همینبه غیر از چشم البته

گودی کمر چرا😂

یه پیرمرد خل مشنگ بود

😂😂😂

دوستم میگفت بهش گفتن برو پیش،روانشناس

موقعی که من رفتم یه دختره با من بود دستش تتو داشت،همش قائم میکرد ولی دکتر اصلا توجه نکرد،از دور بشین و پاشو داد و با خودکار حرکت چشمی و گردن و مچ گرفت

👨‍👩‍👧
موقعی که من رفتم یه دختره با من بود دستش تتو داشت،همش قائم میکرد ولی دکتر اصلا توجه نکرد،از دور بشین ...

با خودکار چجوری

خودکار رو گرفت جلو چشممون که نگاهش کنیم بعد حرکت داد و میگفت بدون تکون دادن گردن حرکت خودکار رو دنبا ...

چ کارسختی  گفته