2777
2789
عنوان

بچه ها من فقط خود‌ ار ض ا ی ی

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیالت راحت باشه آسیب ندیده بیخودی وقتت و تلف نکن بشین به کار و درست برس ۲۰۰ تومنت هم تو جیبت نگه دار 😐

اینجا میان به بهونه اینکه بچه شون گشنه س و شیر خشک نداره طلب پول میکنن آدم نمیتونه اعتماد کنه حالا توقع داری واسه معاینه بکارت واسه تو گلریزون کنیم؟😶😐🙄

ولی میخوام برم بدجور نگرانم ذهنم همش منفی بافی میکنه نمیتونم از این بیشتر بمونم🙃

قبلش سرچ کن تو اینترنت 

آیا چیزی رو وارد کردی؟ دردی حس کردی 

اینطوری نیست که بار اول خیلی راحت باشه یه دردی رو داره و سوزشی

خونی اومد ؟ 

و...

خب همین ویزیتش چقده

برو پیش ماما هزینه اش از متخصص کمتره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

عزیزم رو یه کاغد هر روز که انجامش نمیدی رو تیک بزن و به خوت بگو که مثلا یه هفته انجامش نمیدم یوی از دوستام اینکارو کرده شش ماهه خ نکرده

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

نکن اینکارو عواقب خیلی  بدی داره . 

هم تو روح و روان خودت تاثیرات به شدت بدی میزاره همین که این کارا کثافتکاریه . 

هر طور میتونی حواس خودتو پرت کن و به این چیزا فکر نکن