2777
2789
عنوان

دیجی کالا جدیدا دزد شده و کلاه بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 38 پست
من چند سال خیلی خرید میکنم اینطوری نشده

خودمم چند ساله خرید دارم ولی این اواخر گوشی خریدم ب مشکل خوردم و دوباره اشتباهمو تکرار کردم و سرخ کن تریدم ب مشکل خوردم در حد زیر 1 ت شاید ب مشکل نخورن و خورده ریز بشه ازشون خرید خیلی بد شده جدیدا

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
زمان تحویل یه کد که بهتون اس ام اس شده رو شما باید به مامور دیجی داده باشین

ندادم دیگ ولی نمیدونم چرا زنگ زدن گفتن پیگیری کردیم فروشنده گفته تحویل دادم

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عجیب من نزدیک ۲۰ت تاحالا چیز گرفتم خوب زوده بنظرم فقط تماس بگیر و پیگیرشو

یک هفته اس روزی 3 بار زنگ میزنم هیچ کس جواب درست نمیده هر روز میگن تا 24 ساعت دیگ پیام میاد براتون ولی نمیاد

همین جوری که تحویل نمیدن یه کد واست میاد که تا اون کد واسه پستچی نخونی تحویل نمیده اون کد فقط در اخت ...

خب الان من کد رو ب کسی تحویل ندادم یعنی خود دیجی متوجه نمیشه ک من کد رو به کسی ندادم ؟ که زنگ زدن اینجوری گفتن 

تازگیا اذیتت میکنه راست میگه سفارش میارن بدون اینکه تماس بگیرن یا زنگ خونه رو بزنن برمیگردونن بعد م ...

دقیقا یه بار برای برادرمم اورده بود یارو نتونسته بود پارک کنه ماشینو رفته بدون اینکه تحویل بده تناس گرفت ک بریم پایین بگیریم دیدیم نیست 

اگه تحویل به صورت ارسال فروشنده باشه کد نمیخوان

تو سایت یه کد تحویل داده بهمون البته ولی اگر اینجور باشه مه شما میگین بد بخت شدم تا بیام این پول رو پس بگیرم منم ک نا واردم تو این کارا

اره چون باید کد بدی تا تحویل رو برات اوکی کنه

خدا کنه پولم برگرده خیلی ناراحتم تا الان که جوابمونم ندادن😭

نیاز ب کمک داری برو کافی نت ولی انجامش بده

اگر تا فردا هم خبری نشه حتما شکایت میکنم فردا یه پرس و جو کنم ببینم چکار باید بکنم

تو سایت یه کد تحویل داده بهمون البته ولی اگر اینجور باشه مه شما میگین بد بخت شدم تا بیام این پول رو ...

اگه تو سایت کد باشه یعنی ارسال دیجی کالا بوده و بدون تحویل اون کد نمیتونه مرسوله رو تحویل بده 

اما اگه به صورت ارسال فروشنده باشه از کد خبری نیست 

حالا بگو از طریق پست فرستاده بودن 

یا خود دیجی؟ 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

من کالایی رو که خریدم بعد دو هفته پیام دادن که پردازش کالا مشکل داره و پولم رو پس دادن.تا حالا چند بار این کارو کردن.هم وقتمو گرفتن هم از پولم استفاده کردن .دیگه ازشون چیزی نخریدم.سه بار از با سلام کالا خرید کردم همون روز برام ارسال کردن.

کاربر آقا

ولی کلا دروغگو شدن 

یکبارم من یه وسیله ایی سفارش دادم ک ارسال فروشنده بود 

رفتم دیدم سایت زده تحویل به مشتری 

زنگ زدم گفتم به من ک تحویل ندادن 

گفت برای اینکه آمار تحویل پایین نیاد تو سایت اینطوری نوشتیم 😐

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود.