2777
2789
تا وقتی که تغییر رنگ بدن معمولا

اینقدر تدریجیه تغییر رنگش که متوجه نمیشم، دیشب درست کردم انگار تلخ شده. اگه بدونم چند دقیقه بهتر میتونم کنترلش کنم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر تدریجیه تغییر رنگش که متوجه نمیشم، دیشب درست کردم انگار تلخ شده. اگه بدونم چند دقیقه بهتر میت ...

سویق سنجد راستش تاحالا تفت ندادم ولی عدس و اینا شعله ی خیلیی کم حدود ۸.۹ دیقه

✅🌱

سویق سنجد راستش تاحالا تفت ندادم ولی عدس و اینا شعله ی خیلیی کم حدود ۸.۹ دیقه

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

سلام عزیزم

سویق سنجد خودتون پودر کردید یا آماده خریدید؟

چه خواصی داره؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
سلام عزیزمسویق سنجد خودتون پودر کردید یا آماده خریدید؟چه خواصی داره؟

سری قبل آماده خریدم ولی خب خیلی گرونه ۲۰۰ گرمش ۱۸۰ تومن. در صورتیکه خود سنجد برای اسیاب کیلویی صدتومنه. گفتم خودم درست کنم. آسیاب کردم و تفت دادم.

کار خاصی نداره، فقط همین تفتش رو نمیدونم چقدر باشه.

واسه استخونسازی و پری صورت میگن خوبه.

سری قبل آماده خریدم ولی خب خیلی گرونه ۲۰۰ گرمش ۱۸۰ تومن. در صورتیکه خود سنجد برای اسیاب کیلویی صدتوم ...

ممنون از جوابت

فقط باید با هسته آسیاب کنی با چه دستگاهی اسیاب کردی؟

شرمنده ها سوال میکنم خیلی تو فکرشم ولی نمیدونم چجوری آماده کنم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
ممنون از جوابتفقط باید با هسته آسیاب کنی با چه دستگاهی اسیاب کردی؟شرمنده ها سوال میکنم خیلی تو فکرشم ...

خواهش عزیزم.

هم با هسته میشه، هم بدون هسته.

قبلا خیلی روی این مانور میدادن که باید با هسته آسیاب بشه، ولی من پارسال دیدم یه د‌کتر گفت پژوهش های جدید میگن هسته ش باعث کم خونی میشه.

من بی هسته آسیاب کردم ، اگه بخوای هسته رو هم آسیاب کنی باید آسیاب صنعتی داشته باشی با خونگی نمیشه. یا بعضی مغازه ها که سنجد میفروشن خودشون جلوت با هسته آسیاب می کنن.

خواهش عزیزم.هم با هسته میشه، هم بدون هسته.قبلا خیلی روی این مانور میدادن که باید با هسته آسیاب بشه، ...

همون منم بدون هسته دوست دارم چجوری هسته اش رو جدا کنم؟

همون منم بدون هسته دوست دارم چجوری هسته اش رو جدا کنم؟

همینجوری درسته بندازشون تو آسیاب، بعد که آسیاب شد هسته ها رو هم میتونی با الک یا آبکش یا حتی با دست جدا کنی.

همینجوری درسته بندازشون تو آسیاب، بعد که آسیاب شد هسته ها رو هم میتونی با الک یا آبکش یا حتی با دست ...

واقعا خب آسون به نظر میاد

فقط شما چندکیلو گرفتید چه اندازه شد پودر کردید؟

واقعا خب آسون به نظر میادفقط شما چندکیلو گرفتید چه اندازه شد پودر کردید؟

اره آسونه، یک کیلو سنجد خیلی میشه چون سبکه. من کم کم پودر میکنم. یک کیلو خریدم گذاشتم یخچال، کم کم پودر میکنم. زیاد میشه کلا. خودت یه بار آسیاب کنی حجمشو میبینی

واقعا خب آسون به نظر میادفقط شما چندکیلو گرفتید چه اندازه شد پودر کردید؟

امروز داشتم فک میکردم دخترمو بجای کلاس حضوری بزارم آنلاین، الان امصاتو دیدم، خیلی جالبه

اره آسونه، یک کیلو سنجد خیلی میشه چون سبکه. من کم کم پودر میکنم. یک کیلو خریدم گذاشتم یخچال، کم کم پ ...

ممنون از توضیحاتت❤️