2777
2789

سلام 

من رشتم پرستاری بابام هییییی بزرور میخواد منو بفرسته پزشکی میگم علاقه ندارم هیی میگه ارزش نداره این رشته پول دانشگاه بدی

بعد خودشون هیچ سوادی ندارن دانشگاهم نرفتن از من انتظار پزشکی دارن چیکار کنم بنظرتون که بتونم پول دربیارم و فرار کنم از این عقاید کثیفشون؟ چطور باهاشون برخورد کنم انقدر اعصابمو بهم میریزن

بگو فکر کردین پزشکی خوندن آسونه؟این همه سختی بکشی ۷ سال تازه میشی عمومی مثل به لیسانسه...تا تخصص نگی ...

نمیفمن که فقط میگن پزشکی فقط برای پز دادن پیش ملت میخوان بعد بهشون میگم خوب اگر انقدر پزشکی دوست دارن چرا خودشون نمیرن کنکور بدن بعد میگن سنی از ما گذشته خدایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیفمن که فقط میگن پزشکی فقط برای پز دادن پیش ملت میخوان بعد بهشون میگم خوب اگر انقدر پزشکی دوست دار ...

به حرفشون گوش نده بگو من نمیتونم وقت و عمرم رو برای پز دادن شما هدر بدم هررشته ای که ازش لذت ببرم رو میخونم