2777
2789
عنوان

از دست مادر دیوانه ام چیکار کنم

89 بازدید | 12 پست

مگ تقصیر منه مادرم بیناری اعصاب داره توهم میزنه 

پدرمم اسکیوزفرنی داره

تا کی باید ارشون مراقبت کنم

الان مامانم داره گریه میکنه

میگه فلانی همسایه بهم فخش میده(توهمه)

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش حداقل ی چیزش خوب بود 

ی رفتار خوب داشت

اختلال دوقطبی داره

گتهی سرمست و شادع میرقصه بقیه رو بغل میکمخ و...

گاهیم مثل اللن گریه میکنه داد میزنه

اینقدر شدید باشه بیمارستان بستری میکنن و مرخص نمیکنن 

شمام ببرید بستری شن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اینقدر شدید باشه بیمارستان بستری میکنن و مرخص نمیکنن شمام ببرید بستری شن

نه بابا  ب کسی صدمه نمیزنه

فقط گاهی  گریه میکنه داد میزنه

البته ی بار ۶ سال پیش ی بار۱۲ سال پیش

بیماریش عود کرده بود  اقدام ب خودکشی و اسیب ردن به بقیه هم داشت

نگرانم باز بیماریش عود کنه

باید ببرمش دکتر 

دسگه حوصله ندارم😭

کاش حداقل ی چیزش خوب بود ی رفتار خوب داشتاختلال دوقطبی دارهگتهی سرمست و شادع میرقصه بقیه رو بغل میکم ...

عزیم میدونم شرایطت خیلی سخته ولی تحمل کن هیچ کسی تو این دنیا باارزش تر از پدر و مادر نیست

خوش به حالت که خدا تو رو لایق رسیدگی به پدر و مادرت دونسته انشالا نتیجه زحماتت رو از خدا میگیری

خیلیا هستن که میگن کاش پدر و مادرمون زنده بودن تو هر شرایطی بودن فقط بودن....

یکیش مثل من که هر ثانیه میگم کاش پدرم بود و روی چشمام ازش نگهداری میکردم ولی حیف که نیست...

بخدا این حرفها شعار نیست یه روزی با تمام وجودت درک میکنی این حرفها رو ولی امیدوارم دیر نشده باشه

عزیم میدونم شرایطت خیلی سخته ولی تحمل کن هیچ کسی تو این دنیا باارزش تر از پدر و مادر نیستخوش به حالت ...

نمیدونی عزیزم 

من خیلی غرور و عزت نفس دارم

نمی تونم بگم چیا دیدم چیا کشیدم

فقط الانو فرض کن مادرم فکر میکنه همسابه بهش فحش میده 

اینم فحش میده و با مشت میزنه به دیوار یا گریه میکنه 

.....

مشکل من یکی دوتا نیست من با قیمم مشکل دارم

همش حس میکنم دارم تحقیر میشم و درک‌نمیشم