2777
2789
عنوان

هر روز بهم پیام میده تابحال یه روزم نشده که بهم پیام نده☺️🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 66 پست
بی لیاقت بود لیاقت عشق و محبت پاک منو نداشت نمیبخشمش

ایری جون هر روز بهم پیشنهادای جدید میده

میگه فلان قدر پرداخت کن مشترک دائمی شو 

نمیدونم اهنگ پیشواز ایناو دارم 

تازه واسه تولدامم همش تبریک میگه 

هیچوقت فراموش نکرده😎😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیشتر پزشکیان چون میدونه علاقه به دکترا دارم بخاطر همین😂

وایی بگردم

الانم ک ب جاهای بالا بالا رسیده بهت پیام میده؟

یا ارتباطتتون قطع شده؟😎🤣🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ایری جون هر روز بهم پیشنهادای جدید میدهمیگه فلان قدر پرداخت کن مشترک دائمی شو نمیدونم اهنگ پیشواز ای ...

هعیییی دل منو نسوزون خواهر من زخم خورده ام نمک ب زخمم نپاش

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

هعیییی دل منو نسوزون خواهر من زخم خورده ام نمک ب زخمم نپاش

بگردم🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

باید پارتنرتو عوض کنی 

برو سراغ همراه اول🤣🤣

گفت هنوزم ادامه بدیم گفتم نه کارت سنگینه مسئولیت کل کشور رو داری راحت باش

مگه میتونسی جوابشم بدی؟

والا واسه ما که بسته بود😝🤣🤣🤣

اره من ذهنی جوابشو دادم😂

کاملا صحیح💔🤣🤣

بگردم🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣باید پارتنرتو عوض کنی برو سراغ همراه اول🤣🤣

همراه اول لاشی و هوله ندیدی میگه همراه اول هیچکس تنها نیس؟

باید برم سراغ رایتل کسی سمتش نمیره زیاد مال خودمه تا ابد

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

همراه اول لاشی و هوله ندیدی میگه همراه اول هیچکس تنها نیس؟باید برم سراغ رایتل کسی سمتش نمیره زیاد ما ...

ای خدا🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

کار بلدیا بروسلی 

رو نمیکردی😝😝🤣🤣🤣

چرا نی نی سایت اینجوری شده😑😑میگه بزودی مطلب شما نمیدونم منتشر میشه و فلان ولی منتشر نشد💔😑

اره خیلی ضایعس🤣🤣🤣بعد موضوع برا جلب کاربرا کمی چیزه الان بقیه چی میگن🤣🤣🤭🤭🤭

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

اره خیلی ضایعس🤣🤣🤣بعد موضوع برا جلب کاربرا کمی چیزه الان بقیه چی میگن🤣🤣🤭🤭🤭

آره دقیقااااا😅🤣🤣🤣🤣

هی خدا 

چه کنیم

اسمش نی نی سایته دیگه...

انتظار دیگم نباید داشت💔😂😂😂

دیر شد🤣🤣

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️