2777
2789
بگو

پدرم کارشتاس دادگستری و مهندس عمران و وکیل هست یعنی اینجوریه که حقوقش بستگی به پرونده ای که میگیره داره از هر پرونده دویست الی حالا خیلی زیاد بخواد باشه شیشصد هفتصد 

کارشناسی هم که از هر پرونده از پنج تومن اینا شروع میشه تا شصت تومن تهش مگر اینکه بالاتر بخواد باشه خیلی پرونده خاصی باشه

عمران هم که خب بستگی داره ساختمون چندتا بگیره و ساختمونش چجوری باشه الان هفت هشت تا پروژه ساختمون دستشه از هر کدوم حدودا هشتصد میلیون اینا میگیره

بازم اگه بخوام به صورت متوسط بگم ماهانه چهارصد پونصدو در میاره ولی خب ثانیه ای وقت ازاد نداره همیشههه ی خدا سرکاره 

مادرمم خانه داره

خودمم که شرکت پدرم کار میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مااااااچالحمدلله من که همیشه شاد و شاکرم اگه منظورت سرطان خانومه که هنوز با گودرت دارن باهامون زندگی ...

چه نازتعریف میکنی وحرف میزنی...من ازحرفات انرژی میگیرم....ازخدامیخام همه بیمارهاشفابده توی نازنین وخوش قلب هم شفابده

اینکه در امد خودتون از همسرتون بیشتر از نظر خودتون یاایشون مشکلی نیست؟کلا تو هر زمینه ای منظورمهمن ی ...

نه واسم مهم نیست، شاید اون یکم بابت این موضوع ناراحت بشه، ولی جنم داشته بشه بره یه کار دیگه، وقتی تنبلی میکنه کاری نمیشه واسش کرد، واسه منم مهم نیست. 

البته اولیل نمی‌دونست حقوقم چقدره، منم نمیدونستم، موقع وام گرفتن و دیدن فیش حقوقی متوجه شدیم🥴

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چه نازتعریف میکنی وحرف میزنی...من ازحرفات انرژی میگیرم....ازخدامیخام همه بیمارهاشفابده توی نازنین وخ ...

مرسییییی

آخه راستش هر بار میام ناامید بشم یه چی پیش میاد مجبوووور میشم بخندم و شاکر باشم

الان اومدم بیمارستان برای اکو قلب 

بعد میبینم همه همراه دارن

همه مسن هستن 

من به زور همسرم رو فرستادم سرکار دارم شادان و گوربه ای ورجه ورجه میکنم

همینا شکر نداره؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام نمیدونم چراانقد دوست دارم و دوست داشتم شما خواهرم باشی

سلام

نگم برات که یه هفته است با خواهر کوچیکه قهر قهر تا قیامت هستم 

😁😁😁😁😁

من خواهر سختگیری ام ها

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه واسم مهم نیست، شاید اون یکم بابت این موضوع ناراحت بشه، ولی جنم داشته بشه بره یه کار دیگه، وقتی تن ...

عزیزدلم ایشالله ک خوشبخت بمونید

یعتی قبل ازدواج ازش نپرسیدید؟

ببخشید منظورتون اینکه تنبله یعنی؟

من کار خوبی کردم ک کنسلش کردم؟همش میگم 26سالمه اگه توقعم بالا باشه شاید دیگه خاستگار نداشته باشم

نه واسم مهم نیست، شاید اون یکم بابت این موضوع ناراحت بشه، ولی جنم داشته بشه بره یه کار دیگه، وقتی تن ...

ببخشید ی سوال دیگه

هزینه زندگی کامل با خودشه یااز شماهم پول میگیره؟

شما کمک میکنید؟اصلا از حقوقش چیزی میمونه

سلامنگم برات که یه هفته است با خواهر کوچیکه قهر قهر تا قیامت هستم 😁😁😁😁😁من خواهر سختگیری ام ها

با این حال من هنوزم دوست دارم تو خواهر من بودی ان شالله هر جایی هستی موفق باشی هفته دیگه پنج شنبه میرم عمره قصد داشتم بدون این ک بهت بگم برات اونجا کلی دعا کنم اما خوب متاسفانه خودمو لو دادم

با این حال من هنوزم دوست دارم تو خواهر من بودی ان شالله هر جایی هستی موفق باشی هفته دیگه پنج شنبه می ...

وااااااااااای

واااااای

خوش بحالت و خوش بحال دلت 

توی نماز مسجدالحرام 

وقت قنوت 

وقتی یهو صدای همهمه ادمها میپیچه 

اونجا ما نی نی سایتی ها رو یاد کن 

لذت دیدن خونه ، گوارای وجود

مرسیییییآخه راستش هر بار میام ناامید بشم یه چی پیش میاد مجبوووور میشم بخندم و شاکر باشمالان اومدم بی ...

وای خدایا چه باحال تعریف میکنی🤭🤭

انگار رفته گشت و گذار و دور دور

انشالله چیزی نیست و به زودی سلامتیت ن را به دست بیارین🌹🌹🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببخشید ی سوال دیگههزینه زندگی کامل با خودشه یااز شماهم پول میگیره؟شما کمک میکنید؟اصلا از حقوقش چیزی ...

هزینه معمول زندگی که نه، ازم پول نمیگیره، ولی من خودم گاها میرم فروشگاه و میوه فروشی خرید میکنم

لباس و آرایشگاه خودم و دخترم، خودم میخرم

اما به خاطر ساخت خونه و خرید طلا من چندتا وام گرفتم و دارم قسط میپردازم، اونم خودش چندتا قسط داره

یک بار پول کم داشت چک داشت واسش واریز کردم که خورد خورد بهم برگردوند

😅همسر مهندس عمران درآمد نمیدونمخودم خانه دار درآمد ۲۵ که ۲۰ برای قسط میره

خیلی عجیبه اصلا درامد شوهرتون نمی‌نمیپرسید 😁

حالا اگر من بودم بابد از همه چییییی سر در می‌آوردم تا خیالم راحت باشه کم نمیارم و بتونم مدیریت کنم