2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی بهم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4564 بازدید | 77 پست
اره چهار سال پیش که خیانت کرد کامل بعد اون هم کلا مشکوک م شونه پیدا کردم از ماشینش جالا هم معلوم نبس ...

چی بگم ااخه عزیزم تو زندگیتون نیستم بخوام الکی حرف بزنم ولی اگه میتونید یه مشاوره برید یه جایی خوندم میف مردای شکاک چون حس میکنن بهشون دائم خیانت میشه ذهنشونونمیتونن آروم کنن به فکر انتقام میفتن و.... 

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنم در به در دنبال پانسیونم

امشب یدونه از این سماور هیئتیا جور کن با لیوان بزرگی بگو بشین انقد بخور تا بترکی کوووچووولووو

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

میدونید مردا دوست ندارن ازشون سوال پرسیده بشه

حس اقتدارشون زیر سوال می‌ره(این اصل روانشناسی هست)

که اگه ما قبل ازدواج یا حتی اوایل ازدواج به شناخت هم بپردازیم این مشکلات پیش نمیاد

از نظر یه خانم این سوال معمولی هست

ولی مرد اینو اینطور می‌شنوه که تو اختیاری نداری ، باید از من اجازه بگیری و رئیس خونه منم

و اینجوری از کوره در می‌ره و مشکلات بعدش

اگه مایکم از هم شناخت پیدا کنیم چهارتا دوره رابط زناشویی ببینیم یاد میگیریم همین سوال رو جوری بپرسیم که اقتدار مردمون حفظ بشه و ماهم به جواب برسیم

الهم عجل لولیک الفرج

میگی بخاطر دخترم موندم
ولی نمیدونم اتفاقا بخاطر دخترته که نباید بمونی
بچه طلاق بودن خیلی راحتتر از زندگی با یه بابای روانی و بی تعادله در آینده

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

میدونید مردا دوست ندارن ازشون سوال پرسیده بشهحس اقتدارشون زیر سوال می‌ره(این اصل روانشناسی هست)که اگ ...

زن و مرد شریک زندگین من که روانشناس و مشاورم اینو تایید نمی کنم، هیچ کس نمی تونه در مورد مسئله ای که به زنشم مربوط میشه بدون مشورت عمل کنه اون مرد موظفه به سوال زنش جواب بده ، اگه بخواد هزارتومن به کسی بده حق نداره بدون مشورت و اجازه زنش اینکارو کنه چون اون زندگی متعلق به هردو هست نه فقط خودش و این خیانت و دزدیه 

میگی بخاطر دخترم موندمولی نمیدونم اتفاقا بخاطر دخترته که نباید بمونیبچه طلاق بودن خیلی راحتتر از زند ...

دقیقا من همیشه از مادرم شاکی بودم که چرا از بابام طلاق نگرفت و من دچار تروما شدم ، مامانم فقط بخاطر من طلاق گرفتم 

خداییش موندم؟؟؟؟ 

چه راهنمایی میکنید!!!!!

وقتی تو این جور تاپیک ها میگم ، مشکلات تون خاص نیست با یکم شناخت از جنسیت هم و ویژگی های جنسیتی هر طرف حل میشه

کلی منو میخورن که مردا ارزش این کارا رو ندارن

ولی اینقدر درک ندارن که تو این کار رو میکنی تا خودت و فرزندانت زندگی آرامی داشته باشید 

ما برای کار با یه وسیله جدید کلی مطالعه میکنیم اما دریغ از ذره ای مطالعه و آموزش برای یه موجود جدید و بسیار متفاوت با ما به نام مرد که قراره مدتها کنارمون باشه

امیدوارم مشکلات استاتر هم با راهنمایی از یک مشاوره آگاه و کارآمد حل بشه

نه خانم های محترم نی نی سایت با این راهنمایی های کودکانه

الهم عجل لولیک الفرج
زن و مرد شریک زندگین من که روانشناس و مشاورم اینو تایید نمی کنم، هیچ کس نمی تونه در مورد مسئله ای که ...

احتمال دانشجوی روانشناسی هستید

وگرنه به قول بابام به زبان ساده

بشین، بتمرگ ، بفرما یک معنا رو داره

اما هر کدوم می‌تونه یه حس خاص رو به طرف القا کنه

اینکه من به همسرم در زمان نامناسب و  خستگی بگم به چه حقی میخوای فلان کار کنی ، کی بهت اجازه داده، چرا به من نمیگی و فلان

تا اینکه در زمان آرامش با لحن خوب بگم عزیزم یعنی اون شخص از ما بیشتر به این وسیله نیاز داره

مطمئنی بعدا پشیمون نمیشیم یا بهش نیاز پیدا نمی‌کنیم

و فلان

به نظرتون این دو فرق نمیکنه؟؟؟

من نمی‌گم استاتر اینطور صحبت کرده

ولی از برخورد آقا این حس بهم القا شد

چون خودم اوایل این مشکل رو داشتم

و الان دارم با آرامش به خواسته هام میرسم و تنش ها کمتر شده

چون دارم کم کم شناخت پیدا میکنم با مطالعه

الهم عجل لولیک الفرج
میگی بخاطر دخترم موندمولی نمیدونم اتفاقا بخاطر دخترته که نباید بمونیبچه طلاق بودن خیلی راحتتر از زند ...

👌

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار