2777
2789

میخاد الان چهارمه برای مدرسه تیزهوشان اماده بشه اما بلد نیست چی بخونخ از کجا شروع کنه کسی بلده راهنمایی کنه؟

چ کلاس هایی باید ثبت نام کنه 

شنیدم کلاس تقویتی مینویسن کلاس تقویتی چی بنویسه و چ کتابایی مهم ترن ؟که الان روشون سرمایه گذاری کنه

امتحان استعداد تحصیلی داره یا تحلیلی؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ششم

حتما کلاس استعداد تحلیلی بره آنلاین هم موسسه های اسمارتیز خوبن هوش هم استاد کنفچیان عالیه 

کتاب هن ۲ منبع هوش کمپلکس و هوش مالتیپل بخونه برای تسلط بیشتر بده آی کیو جامع هم بزنه حجم کتاباشون سنگینه باید زیاد درس بخونه چون ششم هم هست خیلی اذیت میشه

چون ۴ ماه وقت داره باید کلاس بره بیشتریا از پنجم میخونن برای آزمونش و اینکه بهش فشار نیارید هیج خبری ...

درسته یعنی اذیتش نکنیم درسته؟ چون مدارس عادی اصلا تو فاز درس نیستن معلم هاشم بیخیال هستن خودش هم دوست داره گفتیم بره بخونه حداقل ازمونش را بده

درسته یعنی اذیتش نکنیم درسته؟ چون مدارس عادی اصلا تو فاز درس نیستن معلم هاشم بیخیال هستن خودش هم دوس ...

اگه هزینه دارین غیر انتفاعی اگه شهر های بزرگ هم هستین که چقدر عالی میشه انرژی اتمی بنویسید 

اگه هزینه دارین غیر انتفاعی اگه شهر های بزرگ هم هستین که چقدر عالی میشه انرژی اتمی بنویسید

استانمون کوچیکه امکاناتش کمه  همین غیر انتفاعیاشم جز دوسه تا به درد نمیخوره