2777
2789
عنوان

داره ماشینشو میشوره 😭 بره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 35 پست

فقط اون دخترایی که ناراحت شدن 🤣🤣🤣

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

گلم میدونم خیلی سخته 

🥺🥲

ولی شما خودتو بذار جای زنش ببین اگه کسی شوهرتو نگاه کنه چقدر ناراحت میشی.. 

شما فکر کن  برادرته 

واقعا سخته میدونم  امیدوارم خدا هیچکسو تو این شرایط قرار نده 🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخواست شوهر طرفو از دستش بگیره که داره از ناراحتیش میگه از اینکه قبلا دوسش داشته .بعضیا هم چه سریع ...

یه مشت ک* سخول جمع شدن تو این تاپیک 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

داغ یک عشق قدیمو اومدی تازه کردی..

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دختر همسایه ما هم خیلی عاشق شوهرم بوده حتی پیغام هم فرستاده اما خواهر شوهران به شوهرم نگفتم..چون پر جمعیت بودن و خود شوهرم دیده بودنش و هیچ حسی بهش نداشته کلا..اومدن خواستگاری من ازدواج کردیم اینا به من نگفته بودن اما دختره انقدر عجیب و غریب شوهرم رو دید میزد من خودم متوجه شدم بعدا خود خواهر شوهرم بهم گفت..خودش تازه دوتا بچه داشت ولی بازم دید میزد ..الان طلاق گرفته انقدر ازش میترسم..