2777
2789

اینا عزیز شدن رو توی بچه آوردن میبینن الان از وقتی سومی رو دنیا آورده خیلی احساس بزرگ بودن میکنه زبون در اورده و پررو شده حتی شوهرم هم ازش بدش اومده منم ک بهش دقت کردم هیکلش اندازه غوله ولی اعتماد به نفس هوار هوار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیکلش اندازه غوله جالب نبود گلی :)

بذار پز بده 

شنونده باید عاقل باشه تحت تاثیر قرار نگیره 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مثل مادر شوهر منه عزیزشدن به بچه اوردن میدونن😒

دخترش یه پسر اورده انقدر دست بالاش گرفتن 

میشینه دستور میده عنتر خانوم جالبه بعدم به من میگن تو نمیتونی بچه بیاری منم چی تازه تو عقدم

حالا شوهرت کی هست که بدش بیاد یا خوشش بیاد 

بعدم‌هروقت آورد دم خونه شما خرجی بچشو وشکمش رو گرفت میتونی بگی پرروئه

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

جالب هست طرز نگاهت. اینکه آدم اعتماد بنفس داشته باشه و زبون داشته باشه و بتونه از پس خودش بربیاد چه ایرادی داره. مثلا اگر توسری خور و مظلوم بود که حرف بارش می‌کردید لذت داشت؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰