2777
2789
عنوان

بیستو یک ساعته تو اتاقم حبسم پیگیر تاپیک قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 64 پست

ببین بچه نیار با این شوهر بدبختی،جدا شو  غلط میکنه بچه میخواد بعد نمیخوادم هزینه کنه زد و فردا روزی باردار شدی کلی آزمایش  و سونو ... اون موقع ک زنده نمیزارتت مرتیکه ی حیوون

اخه دو تومن دگ پول خرد حساب میشهواقعا بعضیا گشنه گدا هستنب خودت سختی ندهشوهرت وظیفه اش برات خررج کنه

احمقه وگرنه داری میلیونی پول قرض و نزول میده احمق واسه دوتومن فشار بهش اومد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گوه خورد عاشغال😐ببین تاپیک قبلیتو‌خوندم دیگه نری دکترا بذار تو‌حسرت بچه بمونه سعی کن ازش جدا بشی هر ...

دقیقا 

این مرد فقط ی بچه کم داره😑😑😑😑😑

بچه دار نشیااااا

دقیقا همینه

اصا چرا میخوای واسش بچه بیاری؟معلومه روان سالمب نداره فردا یا بچت یه روانی مثل این میشه بهاطره ژنتیکش دوتایی باهم زجرت میدن

یا یه افسرده میشه که از هردوتون متنفره 

کارمون به کتک و فحاشی رسید حرفای بدی بهم زد ک چندشم میشه ببینمش

بعد دعوا برای خودت شام میخوردی جوری رفتارمیکردی اصلا وجود خارجی نداره مرداهمین که محلشون نکنی ازصدتا فحش براشون بدتر .دیگه هم دنبال اون موضوع نرو حتی اگه خواهش کرد

ببین الان رفتی توی موضع ضعف اونم پررو تر میشهرااحت برو بیرون غذاتو بخور ارایش کن فقط اونو محل نده

منتظرم گمشه بره سرکار هم به خونه برسم هم ناهار درست کنم

گوه خورد عاشغال😐ببین تاپیک قبلیتو‌خوندم دیگه نری دکترا بذار تو‌حسرت بچه بمونه سعی کن ازش جدا بشی هر ...

اوفف چی بگم انقدم ک این ماا امپول زدم واسه تخمک گذاری تمام دور نافم جای امپوله خیلی بی وجدانه 

اوفف چی بگم انقدم ک این ماا امپول زدم واسه تخمک گذاری تمام دور نافم جای امپوله خیلی بی وجدانه

وای بمیرم خب چرا واسه این ادم اینفدر خودتو‌زجر میدی؟اصا بچه اش مبخواد چی بشه مگه؟:( توروخدا اینکارو با خودت نکن واسه خود ارزش قائل باش

بعد دعوا برای خودت شام میخوردی جوری رفتارمیکردی اصلا وجود خارجی نداره مرداهمین که محلشون نکنی ازصدتا ...

ن دیگه داروها رو همه رو پرت کرد تو درو دیوار هر قرصی یه طرف افتاده منم دست نزدم از دیروز دلم برا خودم میسوزه این ماه ۶ تا امپول دور نافم تزریق کردم که اقدام کنیم برا بچه هر ماه همینه ممو میفرسته دکتر کلی دارو به خورد من میده و یه دعوا درست میکنه و نه نزدیکی داریم نه هبچی و هر دقیقه اسم بچه میاره