2777
2789
ی جا خوندم پسرام پریود میشن:/فقط خون و خونریزی ندارن:// سگ شدن و افسردگی گاه به گاهشونم از همینه مثه ...

گاه به گاه..هر چی ما دیدیم هر روز سگ بود

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا مال من انقد ارومه و رمانتیک گاهی وختا حرصم میگیره بیخود و بی جهت میرینم به سرتاپای هیکلش باز ...

الهییییی تا آخر عمر خوشبخت بشید 

یکی از داداشی منم همینطور یه آنقدر آروم سر به زیر 

کافیه یه چیزی بگی یا یه چیزی واسه ماشینشون اتفاق بیفته دنیا رو دگر گون میکنن

دقیقا بعد یادگرفتن میگن خوبه مام لوازم ارایشی شمارو خراب کنیم خب بچه بی عقل از عمد که در ماشینو محکم نبستم که تو از عمد رژ منو خراب کنی😡😂

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

گاه به گاه..هر چی ما دیدیم هر روز سگ بود

حق گفتی همیشه سگن 

البته من خودمم همیشه منتظرم پاچه یکی رو بگیرم 

مامانم تو خونه هروقت منو میبینه تیکه میندازه میگه شلوار دیگه ندارم پاچه نگیری پاره اش کنی‌😁

....

الهییییی تا آخر عمر خوشبخت بشید یکی از داداشی منم همینطور یه آنقدر آروم سر به زیر

گفتی چندسالشه ؟!☺️

حق گفتی همیشه سگن البته من خودمم همیشه منتظرم پاچه یکی رو بگیرم مامانم تو خونه هروقت منو میبینه تیکه ...

😂😂ما حق داریم اونا بیخود میکنن

وای منم پست هم قرصبابام میگ تو‌معده نمیمونه واست🤣

من یه مشکل دیگم دارم://
از روز اولی که پریود شدم تا حالا؛ مگه اتفاقی کسی از خونه بفهمه من پریودم:/// اصن ی جوری نامحسوس و خاموش میرم جلو هیشکی روحشم خبر دار نمیشه برا این ات اشغالی که توی دسشوویم به جا میمونه سطل جدا میزارم یه وره دیگه خودم خالی میکنم نمی بینن کلا 😂🤦‍♀️ ینی هیییچ مدرکی به جا نمیزارم🤧😂
کلا حس میکنم احدی نباید بو ببره از وعض حتی مامانمم :// اگه میتونستم به خودمم اجازه نمیدادم بویی ببره نمیشه متاسفانه دارم رو این کار میکنم ولی😐😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

والا ما این همه بدبختی رو گردنمونه دیگه رد دادیم شما مجردی؟

اره عزیزم خداروشکر در حال حاضر مجرد و سینگل

الهییییی تا آخر عمر خوشبخت بشید یکی از داداشی منم همینطور یه آنقدر آروم سر به زیر

والا من که بدبخت شدم با این کاراش خصوصا وقتی موقع پریودمه قربون صدقه میشنوم بدتر سگ میشم نمیدونم چه مرگمه ولی مرسی 🤦‍♀️😂 داداشتم خدا حفظش کنه بگو ی هف هش ده تا پسر بیاره نیازه از این پسرا🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من یه مشکل دیگم دارم://از روز اولی که پریود شدم تا حالا؛ مگه اتفاقی کسی از خونه بفهمه من پریودم:/// ...

منم تا روز دوم سوم مامانم نمیفهمه اما تا بفهمه دیگه من روانی میشم اصلا دوست ندارم کسی بفهمه وضعیتمو

....