2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا سخته.حتما برو پیش مشاور، من کاملا میفهمم چیمیگی. اینم بدون چاره ای جز پذیرفتنش نیست.هرچه زودتر ...

راجبش اطلاعاتم کافیه بیماری مضخرفیه قابل پیش بینی نیست اصلا 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

با طب سنتی درمان نمیشه اصلا

از کجا می دونید بردید پیش طب سنتی ؟

بیماری فامیل ما طوری هست که اگه نمی بردنش پیش طب سنتی کلا جمع میشد و نهایت بعد دو سه سال از بین می‌رفت هم فلج میشد هم مغزش درست کار نمی کرد نابینا میشد و........ ولی الان جلوی بیماریشو گرفتن و چند سال دیگه خیلی بهتر میشه

خیلی سخته اینکه بخوام بهش فکز کنم چن سال دیگه دخترم بایدحسرت بخوزه غم داشته باشه نتونه کاری انجام بد ...

بعنوان آدمی که کودکی ام با بیماری جسم ولی با روان سالم گذشته میگم شما انتخاب می‌کنید که بچه تون غصه بخوره یا نه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

[QUOTE=367099163]چ تجربه ای؟ حضور خدا 😔😔اخ ازدست خدا[/QUOT اینجوری نگو گاهی امتحان میشیم اگه سر بلند بیای بیرون همه چیو برات درست میکنه صبور باش با اینکه میدونم سخته ولی ناشکری نکن لطفا 

بعنوان آدمی که کودکی ام با بیماری جسم ولی با روان سالم گذشته میگم شما انتخاب می‌کنید که بچه تون غصه ...

😔😔😔دوست دارم یه دخترموفقی باشه بتونه درسش بخونه شاغل بشه ازدواج کنه خیلی ارزوها داشتم واسش 😔😔

😔😔😔دوست دارم یه دخترموفقی باشه بتونه درسش بخونه شاغل بشه ازدواج کنه خیلی ارزوها داشتم واسش 😔😔

خیلی موفقیت ها در انتظارشه

بهت قول میدم 

فقط خودت  نبار 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

[QUOTE=367099163]چ تجربه ای؟ حضور خدا 😔😔اخ ازدست خدا[/QUOT اینجوری نگو گاهی امتحان میشیم اگه سر بل ...

چجوری بگم خدایا شکرت😭😭😭اخه نمیشه زبونم نمیچرخه

خیلی موفقیت ها در انتظارشهبهت قول میدم فقط خودت نبار

هوشش خیلی خوبه خیییلی باهوشه مثلا یادشه من وقتی یک سال ونیمش بوده چجوری از پستونک دهنی گرفتمش 

ب اینا فکر میکنم میگم یوقت حیف نشه دخترم البته الان راه میره ولی علائم بیماری داره بروز میده بزن نت بیماری شارکو نوع 4😭

هوشش خیلی خوبه خیییلی باهوشه مثلا یادشه من وقتی یک سال ونیمش بوده چجوری از پستونک دهنی گرفتمش ب اینا ...

اگر ناامید بارش نیاری بچه ساعی و ویژه ای هست 

عمته

چجوری بگم خدایا شکرت😭😭😭اخه نمیشه زبونم نمیچرخه

امتحان بچه خیلی سخته. خوب میدونم .ولی کم کم زبونتو بچرخون وشکر کن سربلند باش از امتحانت عزیزم درست میشه زندگی گاهی مثل برزخ میشه اگه به خدا توکل نکنی پس میخوای به کی توکل کنی به کی پناه ببری 

اگر ناامید بارش نیاری بچه ساعی و ویژه ای هست عمته

یا خدا عمته چیه گفتم

نعمته بابا نعمته

یا خدا عمته چیه گفتمنعمته بابا نعمته

راستش متوجه نشدم پیامتو😢 شما میخواید اعتکاف برید؟ میشه واسه دخترم خیلی دعا کنی بیماریش پیشرفت نکنه حداقل تا چندین سال بتونه راه بره باپاهای قشنگش😔