2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 70 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفم واقعا شرایط سختیه.

دخترت دیستروفی داره؟

بشین گریه هاتو بکن، گله هاتو بکن و بعد که اروم شدی، ببین برای دخترت چکار میتونی بکنی.

وقتی والدین بیماری فرزند رو میپذیرن، برای بچه خیلی بهتره.

من سالها با بچه های بیمار کار کردم، فقط خدا میدونه چه فشاری روی پدر مادراشون هست.

خدا کمکت کنه چی بگم 🤍

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

متاسفم واقعا شرایط سختیه.دخترت دیستروفی داره؟بشین گریه هاتو بکن، گله هاتو بکن و بعد که اروم شدی، ببی ...

شارکو داره  خیلی سخته نمیدونم چجوری کنار بیام

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

سلام

بارها بهت گفتم تکیه گاه و پناه اون بچه شمایی

قوی باش دختر

شما انتخاب کردی مادر باشی 

بدون اینکه نوع و حال بچه برات مهم باشه خواستی مادر باشی

و لطف و نظر خدا این بوده گل دختر توی دامان شما به دنیا بیاد 

خدا در شما و در گل دختر چیزی دیده که مادر و دختر شدید 

سخته میفهمم

ولی به بقیه مسائل توی زندگی فکر کن 

دیدت رو بزرگ کن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکی از دوستان ما هم تو این سایت، از دو سه سالگی دخترش متوجه این بیماریش شد. درکت میکنم، واقعا بیماری بچه برای آدم قابل هضم نیست 😞😞😞

اون که همش داره کار درمانی و گفتار درمانی و ... می‌بره.

سلامبارها بهت گفتم تکیه گاه و پناه اون بچه شماییقوی باش دخترشما انتخاب کردی مادر باشی بدون اینکه نوع ...

خیلی سخته اینکه بخوام بهش فکز کنم چن سال دیگه دخترم بایدحسرت بخوزه غم داشته باشه نتونه کاری انجام بده 

عزیزم فامیل ما هم یه بیماری بدتر از این داره 

ولی الان جلوشو گرفتن که بیشتر نشه 

حتما ببرش پیش طب سنتی 

طب سنتی درست و حسابی 

اگه تهرانی یا می تونی بیای برو پیش دکتر خیراندیش البته بخوای خودشو ببینی خیلی طول می‌کشه برو موسسشون فکر کنم تو پونکه حتما درمان میشه اصلا نگران نباش

یکی از دوستان ما هم تو این سایت، از دو سه سالگی دخترش متوجه این بیماریش شد. درکت میکنم، واقعا بیماری ...

منم دارم کاردرنانی میبرم دیگه ج کنم ووسش فقط نیفته😭

شارکو داره خیلی سخته نمیدونم چجوری کنار بیام

واقعا سخته.

حتما برو پیش مشاور، من کاملا میفهمم چیمیگی. 

اینم بدون چاره ای جز پذیرفتنش نیست.

هرچه زودتر کنار بیای برای دخترت بهتره.

سعی کن راجع به بیماریش اطلاعات کسب کنی و توی اینترنت سرچ کنی. 

نمیدونم بگم امتحان خداست یا چی ولی از وقتی بیمارستان کودکان رفتم، نگاهم به دنیا تغییر کرد.